skolstart

i tisdags, alltså för nästan en vecka sen, satte ja mej på tåget till norrköping får min första skoldag. första gången, helt själv. kanske inte riktigt helt själv, vi e juh faktiskt typ 30pers i klassen. en bra klass än så länge. har varit lite tråkig o inte varit me på så mycke nolle-p. men ja ska på kalasmottagningen den 3 sep. alltid nått. :)

nu i tre år framåt ska ja plugga samhällets logistik. har insett nu att de kommer bli mycke matte. 2 hela dagar i veckan. o då menar ja från 8-17. suck, de blir jobbigt. men annars har ja lite försprång i logistikkurserna eftersom ja har 2 års industriarbete bakom mig, o man lär sig faktiskt saker även om man bara står på golvet.

i lördags va de bt-mästerskapen. kul, kul. träffa alla igen. så kl. 09,15 stod vi klara för att möta Europe. förlust tyvärr, men vi spöade walkies sen. :) senare på kvällen var det fest på travet i mantorp. god mat o trevligt sällskap. :) fick sedan åka till normlösa för o hämta en alldelles för onykter rikard.

igår va de första seriematchen för säsongen, i spöregn. men vi vann. hade lite tur men de va en bra match av alla. vi har juh inte så stor numerär så vi  kommer ofta med max 2 avbytare, oftast en o får oftast en skadad. :P tyvärr så sitter ja här med antagligen en lös broskbit i knät och ett rött benskydd på smalbenet. men imorn e de match igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0