skottlossning på bakgården

jaha, vaknade imorse av att erik ringde. ja tänkte va har hänt nu? har de hänt nått me ella?
Men så frågar han nått om nån skottlossning? ja låg som ett frågetecken i sängen. VAdå? så berättade han att de hade varit skottlossning på parkeringen här utanför. ja hoppade upp o gick ut till rikard. han hade hört två skott o en bil som rivstartade. JAHA?! Stackars JOnas fick hela bakänden på bilen pajad. dyra pengar. :(

fick backa ut bilen genom avspärrningarna när ja skulle till verkstan. kan tycka att de händer lite för mycke skit här i stan nu, o de kommer juh bara närmre.

nu till lite roligare saker. ja har blivit jättelånghårig. ojoj. satte i löshår i måndags, håller på o vänja mej men måste klippa av de en bit. just nu syns loite för tydligt vilket hår som faktiskt e mitt. Träna ikväll sen, istället för fotboll blir de step. o imorn blir de pump. härligt:)

nu e de faktiskt bara en vecka kvar tills ja börjar skolan. ja har upptäckt att ja ska plugga mycke matte. visste att de va en del men inte så här mycke. men de får juh bara gå bra. ja får plugga massor helt enkelt.nån mer som ska plugga "samhällets logistik" i norrköping?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0