köttbullar

Äntligen en dag med lite action. Vi började dagen med en undersökning rikard fick på posten. de kunde blivit krig här hemma, men efter mycke om o men lyckades jag få rikard o förstå vad allt handlade om. känns som om man måste börja läsa tidningen igen. man vet juh inget som händer.

Sen åkte vi till Lkpg,fick inhandlat födelsedagspresenter till både Ewa o Ida. O är man i Lkpg så måste man juh till IKEA, o är mann på IKEA så spenderar man massa pengar. så är de för oss iaf. idag köpte vi oss ett nytt matbord, en matta,nya kuddar till soffan o lite smått o gott som man alltid hittar.

Sen blev de hem, mysa me kissen o iväg på bodypump. Ja tror inte finns nått skönare pass o gå på. De e så gött o va där o känna att man tar ut sej max. Härligt. Jag rekommenderar Bodypump på lundbybadet.

När ja kom hem va ja såklart hur trött som helst men ja hade kommit överens med mej själv att ja skulle göra köttbullar. Det har hänt kanske max en gång att ja har gjort köttbullar o speciellt inte rört den där äckliga köttkärsen (!). men idag fixade ja de. Rullade köttbullarna helt själv o de blev så bra. :)

Imorn ska vi på födelsedagskalas i normlösa o vadstena med Malin o Ante. Lie minigolf och mat. hoppas de e bra väder bara.

Till Ella: Du kommer klara de. De vet ja. Lyckos USA som får ha dej. :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0