Slut på ledighet

Nu ska ja försöka uppdatera lite om min helg. De har hänt en del faktiskt. I fredags så var det juh första seriematchen. Resultatet var kanske inte så smickrande så ja nöjer mej med att säga att de blev förlust. Men som alltid så är det ett himla kul gäng o en väldigt trevlig kväll. Den avslutades på Valentino i lysande röda träningsoveraller, mysigt.

På lördagen skulle ja titta på Skeninges herrar, men de slutade med att jag åkte till farmor o hälsade på henne. Sen körde ja o Ella in bror och Oskar till Cloetta center. De skulle titta på nån cross-show. Eftersom varken mamma lr pappa kunde skjutsa in dom så fick ella o jag en betald middag på stan. Vi åt på Steves coffee men blev inte så långvariga där. Vi råkade nämligen hamna bredvid ett gäng 14:åringar. vi hörde knappt va vi sa till varandra. De slutade med att vi istället gick till ett fik o väntade på att klockan skulle bli 8 så vi kunde hämta sebbe o Oskar. Senare på kvällen åkte ja me ella till john och umgicks lite med de som var där. De va trevligt. :)

Idag har ja varit och tittat på Skeninges damer. Hade hoppats på sol och värme. Vi fick värme iaf, man får va nöjd över de. :) nu sitter ja o väntar på marilyn manson. ska nog leta rätt på några låtar o peppa lite för de.

Imorn börjar skolan igen. en lektion står på schemat. mellan 15-17. ganska surt och åka in för men de e ett måste. Ska bli skönt o komma igång igen iaf. :) Nu: Marilyn Manson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0