v.19 (18+4)

Jaha, nu hade de visst tagit lite tid igen. Ella tjatar på mej. :)

Så vad har hänt? Jo ja har jobbat tre dagar. En lagom start. Funkade bra men lite jobbigt för ryggen. Kanske ska ansöka om havandeskapspenning? värt ett försök. Men den 4januari drar de igång ordentligt. Då e de handtrucks i minst 7v. Men förutom jobb har veckan varit ganska lugn. I fredags fick ja dock för mej att rensa ur garderoberna o de blev en hel massa som ska ges bort. Nu ska ja bara ta mej i kragen o gå bort me allt till återvinningsstationen.

I lördags hade vi lite julklappsspel med malin, norrby, emmelie, ella, oskar o millie. Fast millie fick inte vara med på julklappsspelet. Men hon spenderade lite tid hos mej o de va väldigt mysigt. Man blev juh inte mindre dugen på att träffa vår egen bebis. :) Ja fick iaf två knivar, en chokladask o ett kort på rikard med mej ur spelet. de var iaf en väldigt trevlig kväll. Men de märks att man börjar bli vuxen (?), vi bröt nämligen upp kvällen redan kl. 10. Iof va de för millies skull, De e klart att de e smidigast att ge sista målet mat hemma. Men det passade mej o rikard bra me, vi gick o la oss typ 11 iaf. :)

Idag har jag lekt lite me kusinerna. Dom hade sovit hos farmor så ja åkte dit o åkte lite pulka me dom. passade på att få lite mat me innan träningen. Smidigt. Träningen gick kanon, näst sista innan cupen. De enda tråkiga var att ja glömde mina skor. Får ringa väderstad imorn o se om dom e kvar.

Nu sitter jag med en kisse i knät o har hoppning på i bakgrunden. MEn det kanske e dags för mej o sova snart. De e nämligen dags för ultraljud imorn och senast kunde ja knappt sova på hela natten. De e juh så otroligt spännande. Annars kommer äntligen ella hem igen imorn. Sen ska vi åka till norrköping på tisdag o klippa oss. Kanske leta efter lite julklappar. de e juh inte mycke tid kvar nu till julafton så de e dags att börja inhandla alla klappar.

Nehe, lite gröt innan läggdags kanske. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0