vilken helg.!!

de har knappt varit en lugn stund på hela helgen. I fredags va de städdag för Agnes, Ellinor o Line skulle komma på kvällen. Dessutom bjöd ja på jansson, köttbullar, prinskorv, sill o ägg. ums. Första gången ja gjorde jansson, men med mammas guidning så blev den kanon. Sen va vi juh tvugna att titta på idolfinalen. Vet inte om vi tittade så mycke egentligen utan de va mest på i bakgrunden. Rikard spenderade helgen hos magnus o Eva på lan så hade stora sängen för mej själv o katterna som brukar ta rikards plats. de blev en tidig kväll iaf.

Lördagen spenderades i Skänninge rådhus ihop med farmor o hennes väninnor i Rädda barnen. Där hade vi hand om lotterier och lite fika. de va mysigt även om de blev lite stressigt då och då. Gick hem till mamma på kvällen o gjorde pepparkakshus. De blev otroligt fint, om än lite snett. :) Mitt fick ett lufthål undertaket o mammas drar underifrån. Men de e fina på sitt sätt. :)

Igår va de dags för julbord på ellas förra jobb valven. Blev väldigt stressigt innan, undrar varför de alltid blir de? men när vi väl var där va de trevligt, även om det bara serverades potatisgratäng o ingen jansson. Efter åkte vi hem till farmor o farfar o hade julklappsutdelning förr småkusinerna som kommer fira jul i Östersund. Algot blev nöjd över sina playmobil riddare o Selma över sitt dockskåp. Nu har dockskåpen blkivit lite mer avancerade. Detta hade en fyrkantig look och under var det en låda som man kunde dra ut, och där fanns en pool. Väldigt häftigt. :)

Idag har jag även klarat av första jobbdagen. Det känns skönt, de betyder juh att de bara e två dagar kvar. MEn de va ett sammansvetsat gäng som inte gjorde de lätt att komma in i gruppen. den låga takttiden gjorde oxå att lite spelrum fanns så de blev inte mycke prat. Det var att stå på sin station, gör sina moment (på sina 66sek), skicka iväg o sen göra nästa. Jobbade konstant från 07,35-15, med raster förstås. Men skillnad när man e van att de finns tid över lr att de åtminstånde finns nån att prata med. De va väl ingen som ja kan tänkas ha så mycket gemensamt med, men de kanske blir bättre imorn. NU när dagen är över så sitter ja hemma med hemskt ont i ryggen och ett stort blåmärke i handflatan. Men som sagt, de e två dagar kvar så de e bara att hänga i. :)

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Tack =) Hoppas ni med får en fin jul =)

2009-12-20 @ 18:32:42
URL: http://leximorales.blogg.se/
Postat av: Ella

En uppdatering skulle vara trevligt!!!!!

2009-12-20 @ 19:57:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0