lördag

Är nyss hemkommen från ett otroligt kul bodytoning pass. De  känns bra som fan, ja hade glömt hur kul de verkligen är. :) har tillbringat den senaste veckans träning på gymmet och kommit fram till att de e så tråkigt. Alltså hädanefter blir de pass. Bodypump på måndag kanske?

Dagen ska följas upp med bakning. Det ska bakas fyra olika sorters kakor till Emmelies examen. Sen ska ja tvätta och städa. En ganska nyttig dag. lika bra att passa på medans Rikard inte e hemma.

Imorn bär de av mot rimforsa och match. Sen på måndag har ja en tid hos BilBrodd. Bilen ska in på lagning. Bromsarna skrapar, de låter inte alls bra. Sen ska dom få kolla över lite småsaker. Tusenlappar bye bye. :(

På tal om tusenlappar så e de snart dax att börja ta sig till BT igen. Jag kommer förhoppningsvis spendera hela sommaren där. Hoppas att ja bara kommer att behöva ta en veckas semester. Ska ta o gå o prata lite me dom o se vad ja kommer göra hela sommaren. Dom e juh inte direkt i behov av mer folk. De ska inte ens ta in några sommarjobbare i år, endast tjänstlediga. Så ja kan nog hamna vart som helst. Oskar sa att de tjänstlediga skulle få skura taket, ja hoppas han bara skojade. De vet ja inte om ja har lust att göra hela sommaren. Men jag såg på min lönespec att ja hade fått löneförhöjning. :) nästan 300kr. inte illa för att vara tjänstledig. ;)

Nu väntar kakorna på att bli bakade. Dax att sätta igång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0