Fars dag

Åhh ja älskar alla olika "hyllningsdagar". Inte just för att man ska ge presenter utan för att man ska träffas. Nu träffas vi ganska mycke ändå men ändå e de lika trevligt varje gång att bara sitta ner o äta o prata. Jag har spenderat dagen hos farmor o farfar. Där fanns även pappa, Sebbe, Anders (farbror), Algot o Selma. Den årliga chokladkartongen inhandlades till de tre papporna o sen bjöd farmor på mat. Förr så har det alltid bjudits på så mycke mat o fika, o de e ingen skillnad nu heller. Jo de blir ännu mer kankse. Ja älskar juh o baka så de kan ofta bli mycke från mig o mycke från farmor. Idag hade ja gjort en tårta och en marängparfait. Mycket goda båda två men de blev lite mycke, kankse?

imorn e de skola igen. mellan 10-17. På tisdag ska ja till Bt oprata lite om hur de kommer se ut framöver, om de har nått jobb åt mig. :) Va jag har förstått så måste de ge mej ett jobb, men ja kan juh ha fel. men ja håller tummarna för att det finns ett kontorsjobb åt mej i iaf 4mån.

Ikväll blir en tidig kväll, antagligen lägdags vid typ 8 o sen lite läsning, frälsaren av Jo Nesbö.

Kommentarer
Postat av: Josephine

Ååååh vad roligt med bebis!!! Är dålig på att läsa folks bloggar, men fick för mig att kolla din nu. Fan va kul! Grattis! =)

2009-11-10 @ 13:05:01
URL: http://mammajossan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0