Sen uppdatering igen

De sägs att de återigen är dålig uppdatering, kan vara så. Undra om de e för att de händer sååå mycke att ja inte hinner lr om de e för att de händer så lite att de inte finns något att skriva om?

Ja, mamma, farmor o Sebbe har iaf hunnit med en resa till ullared. Kom därifrån med en del smått o gott. De mesta va till bebis, han fick lite kläder, påslakan, en skötväska, ett skydd till spjälsängen, en speldosa o lite mer. Hittade även lite kläder till Rikard, några linnen o amningsbh:ar till mej. En inte allt för dyr resa om man tänker på hur mycke ja fick me mej hem. Absolut nöjd. :) Dock var resan rätt slitsam för min kropp, har visst inte riktigt insett att de inte är så långt kvar.

På lördagen följde ja me mamma o moster för att fira min morfars farbror som fyllt 90. De blev absolut lite känslosamt, han hade nog absolut förstått att de kan ha varit sista gången han träffade vissa av oss. Inte den mest givande resan men de känns absolut bra att ha gjort den.
Kvällen spenderades i boxholms simhall. De va en kul kväll även om de inte blev något bad för mej.

Första seriematchen spelades på söndagen. De va MAI som kom på besök. Trodde de skulle bli en hård o jämn match men icke. Även om de ledde me 2-0 i halvtid hade de inget mer än just de två turliga målen. Spelet fördes helt av oss o i andra när vi hade medvind gjorde vi 5 mål. Helt klart vår match rakt igenom. Fortsätter de såhär kommer de bli en kul säsong.

Har även hunnit med ganska många besök hos barnmorskan. Vid ett besök hittade de nämligen spår av äggvita i urinen o de kan vara tecken på havandeskapsförgiftning. Därför har de blivit ett par besök. Dessutom hade ja kraftiga förvärkar i tisdags. Inget innan o väldigt få efter, men just i tisdags va de hemskt. Då var vi på första föräldrainfon hos barnmorskan me. Gav inte så där jättemycke tycker ja, får se om nästa möte ger mer. Är för övrigt i v. 37 nu, v 36+2 för att vara exakt. De e visst ganska nära nu. Speciellt eftersom de sägs att Kleist fick en son igår lr imorse (Grattis grattis!!). Nu e de bara Magnus o Eva som ska få me innan de e vår tur. :)

Rikard går som på moln nu, vi har nämligen fått vår nya bil. Så nu tycker han att de e dax för bebis att komma, för enligt honom e allt klart nu. :)

Nu ska han visst ha nätet så de här får räcka tills nästa gång ja blir påmind om att uppdatera.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0