Karl Max Holmberg

I söndags den 29 augusti hade vi dop för Max i vårfrukyrkan. Vilken underbar dag vi fick. Morgonen började redan kl. halv 9. Vi hade gott om tid men givetvis blev de stressigt i slutet. Kl. 11 va vi på församlingshemmet i Skänninge för att börja göra iordning för festen efteråt. Sån himla tur att vi fick så mycke hjälp, speciellt mamma o farmor. Tack, tack. Men de gick bra o allt kom i ordning relativt snabbt. Ja hade juh inte valt en så komplicerad dukning. Vi hade ljus, foton o rosor. Jättefint faktiskt.

Efter lite mat va de dax att bege sig till kyrkan ihop me faddrarna ella o sebbe. Där hade vi som på morgonen gott om tid men de slutade i sress. :) Prästen hade de lite stressigt med, ett tajt schema hela dagen. men en sån underbar präst. Så ska ni ha dop i Skänninge församling, be om ilona blomqvist. :)

Under dopet va Max lite gnällig men så fort han fick komma till prästen så blev han nöjd. Vi fick så mycke beröm för Max efteråt. :) Han e en så snäll pojke. Efter dopet så fick han gå till rikard o somnade på 20 sek. O då menar ja verkligen att han bara däckade. En trött pojke. de blev nog lite mycke me allt.

Efter dopet va de fika i församlingshemmet. Vi bjöd på bullar, smörformar, brysselkex, kolakakor o chokladbiskvier. toppat me marsipantårta. De verkade väldigt populärt iaf. O jättekul att vi blev så många. :)

Max fick superbra o fina presenter, får bli lite bilder när vi fått tillbaka bredbandet. Men blandannat en gungmotorcykel, tallrikar, böcker, pengar, babysim, babygym mm. Väldigt bra och användbara saker. Vi fick även en unik bok med Max som en av huvudpersonerna. De andra var millie och oskar. :)

Efteråt fick vi så mycke hjälp att ja o rikard nog gjorde minst, vi hann knappt hjälpa till att städa. Köket var ockuperat o borden flyttade. Och återigen är ja väldigt tacksam för all hjälp vi fick.

som sagt en underbar dag. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0