onsdag, lr?

Snacka om att vi har haft en slövecka. Men vi har iaf hittat på lite. Passade på att ta smultronstället när vi hälsade på hos Mia, Tilda, Felicia o pappa i måndags. Tog lång tid att åka dit men ingen böter den här gången. :)

Igår fick vi hem lite (!) kort som ja beställt. Snarare 220kort. Nu e hälften insatta i ett album iaf. De e juh inte lustigt att de blir så mycke kort, han e juh så söt Max. :)

Mamma o ja har tränat pump idag igen, de lär bli träningsvärk i några dagar framöver. Men så skönt de e o träna. underbart. Ska se om ja kan börja klämma in nått mer pass i veckan. Nästa vecka e de juh marken så då kanske ja inte ska träna på onsdagen. De märks hur de blir me de.

Just nu e vi väldigt nöjda me Max o hur han sover eller snarare somnar på kvällen. Nu e de tredje dagen i rad som vi har lagt honom i hans säng medans han varit vaken o sen har han somnat av sig själv. De e underbart skönt. Men de e nog inte nått vi kan ta för givet. Annars e han väldigt snäll. Han ligger o skrattar o pratar väldigt mycke nu, otroligt mysigt. :)

Idag fick vi hem en Djurgårdströja som ja beställt till Max. De gäller att börja i tid. :D



kolla frillan. :)



Lilla familjen



En suddig men otroligt tuff kille. :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0