söndag

en söndag där väldigt lite har gjorts. Började packa, fick ihop två kartonger, sen gav vi upp. De kommer ta lång tid om vi ska packa två kartonger om dagen, o ännu längre om vi bara får ihop två på en vecka. Men vi har iaf 20st kartonger till vårt förfogande. Vi har iaf beslutat att vår lediga vecka 14 blir flyttvecka.

Idag fick ja iväg adressändringen så nu ska vi bara fixa med el o bredband, lr? MEn de ska bli så skönt när allt e klart. Då har vi iaf några veckor på oss att vänja oss vid nya lägenheten tills ytterligare en familjemedlem ska flytta in. Vissa säger att de kommer bli en viss omställning när han kommer, e de så tro? :)

Imorn ska ja lämna in ansökan om föräldraledighet, de ska nämligen göras 2mån innan de e dags. Jag fick ingen havandeskapspenning så de blir jobb fram tom 7maj, men va fasen de ska ja klara. :) Ska dock vara ledig en dag i april, för då blir de resa till ullared med mamma, farmor o bror. De blir kanon.

Nu i veckan ska ja komma ihåg att ett besök till lkpg behövs för att införskaffa doppresent till millie. helgen bjuder inte bara på dop utan oxå examensfest som de ev behöver kollas på present till.

Nu undrar ja bara en sak, Sofie, har du hittat hit lr hann du ge upp eftersom ja inte skrev så ofta? :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0