Städlördag

Väldigt skönt med helg efter en ovanligt tung vecka. De märks att man börjar bli större för ryggen klarar de inte lika bra längre. Lägg dessutom till att den minst jobbiga stationen på jobbet inte har behövts så har de betytt mycke mer stillatående arbete. Dock har materialet tagit slut så fredagen stod vi helt stilla och om vi har otur står vi still tom onsdag. De blir långa timmar på jobbet.

De har hunnits med lite träningar o vi har firat rikards syster Mia. Hon fyllde nämligen 30 i torsdags. De firades med middag på Tapas i linköping. Fredagen spenderades hemma med lite förrådsrensning, igen. Nu ska de inte vara mycket kvar att rensa. Vi ska göra oss av med lite glas med som ja vet står i förrådet men annars såg de ganska bra ut. snart e de dax att börja flyttpacka och eftersom speciellt köket är mycket mindre måste de rensas. Men de betyder nog snarare fler kartonger i förrådet än att ge bort/slänga saker. De e svårt. :)

Imorn e de dax för första träningsmatchen, mot Östria Lambohov. De ska bli intressant o se hur vi står oss mot dom. De som kan vara vår svaga sida är kanske konditionen, men de e inte nått ja klandrar någon för. De har aldrig varit min starka sida. :) Men ja tror nog att vi kan genomföra matchen på ett helt okej sätt, vinst lr inte, nu gäller det att hitta ett spel som passar oss.

Nu i veckan är det fullt upp. På måndag efter jobbet kommer det en man hit från trygg hansa som ska prata med oss om försäkringar o se om vi har vad vi behöver. Men ja måste nog ringa farfar o se om ja kan förstå vad som verkligen är nödvändigt o inte vad försäkringsbolaget tycker är nödvändigt. På torsdag e de ljusparty hos malin o på fredag ska ja på Buddy Holly med mamma, morfar o lena. Nån gång den helgen kan de bli ett kalas för kusin Algot som fyller 7 år idag. :)

Nu ska ja slänga in lite tvätt i maskinen så vi har rena kläder att ta på oss. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0