En dag i mängden

De e redan förskräckligt tråkigt att vara hemma. Svårt o hitta på nått att göra varje dag me. Imorn blir de besök hos barnmorskan o sen ska ja ta en tur till Tranås, titta till Anna o Axel för att se om de har nått onödigt att köpa. :)

Vi har flyttat in barnsängen till sovrummet idag. Ska börja vänja kissen vid att hon absolut inte ska vara där. Hoppas att de ska gå bra. Själv har ja redan börjat vänja mej, sover väldigt lätt på natten o vaknar till minsta lilla ljud. Dock gör de juh att ja sover ganska länge på morgonen, vilket inte e riktigt säkert att ja får sen. :)

För övrigt e de väldigt lugnt i magen. Magen har sjunkit ganska rejält på sista tiden, ja har sammandragningar o han spänner sig väldigt ibland. Inte så att han sträcker på benen utan mer hela kroppen. Men inga mer förvärkar än dom ja hade den 20 april, så de känns som om de aldrig kommer starta nån förlossning här. Men de e juh ett par dagar kvar tills de e beräknat o utöver de har han juh några veckor till på sig. De enda e juh att de kommer bli sjukt tråkigt för mej. :)


Kommentarer
Postat av: Ella

Han måste bara ha kommit innan 29e.. Hälsa honom det!

2010-05-10 @ 21:48:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0