lördagkväll

dagen hade ja tänkt spendera me en fotbollsmatch, läste dock den informationen som var lite felskriven så de blev storhandling på City gross ist. De blev lite dyrare än vad som var tänkt men de gick de me. Nu e kyl o frys fulla till bredden o de finns massa gott. Firade de me att plocka undan lite hemma. De e långt ifrån klart men tar man lite i taget så kanske man blir klar snart, frågan e bara om vi blir klara innan eller efter förlossning. :)

Idag e de 17dagar kvar till BF. De närmar sig ohyggligt fort. Kommer ihåg de första veckorna, man ville bara att de skulle komma en bebis så fort som möjligt. Nu har ja vant mej vid att vara gravd o känna något som sparkar o rör sig i magen. Dags att vänja sig vid en ny tillvaro, med att ta hand om ett nytt liv, en liten pojke, min pojke. de kommer bli en omställning men som många sagt så e de juh många som har lyckats me att ta hand om ett barn före mej. O ja kommer ha bra hjälp av Rikard. De kommer ordna sig, de kommer bli bra. :)

nu under kvällen har de blivit film, Avatar. Ja e inte riktigt nöjd, de va en för lång film. Ja har suttit vid datorn en bra stund av kvällen. men i stora drag va den bra, men som sagt lite lång. Undra om vi orakr en film till, de återstår att se. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0