Äntligen premiär

Igår blev inte riktigt som de skulle. Vi skulle juh åka till Emma o Wille, men tillslut så blev de bara ja o Lisandra me barn som skulle dit o då valde vi att ta en dag i mjölby ist. Men lika bra blev de, förutom att vi inte fick träffa Emma o Wille. Men de kommer juh fler veckor.

Imorse va de dags för babysim. De va jättemysigt o Max älskade de. Idag va de bara en start så vi gick bara igenom olika sätt att ha dom i vattnet. Men så himla härligt. Tisdagar e vår nya favoritdag. :)



Sen har juh den underbara snön kommit. Dock e inte blåsten så kul. Men snön på marken e härlig. :) Om nått år blir de nog fjällen, de vore underbart mysigt.

Resten av veckan verkar lugn, vi skulle ha åkt till norrköping men eftersom de e utfärdat klass 2 varning i östergötland så känns de ganska onödigt att ge sig ut på vägarna då. Så vi stannar hemma, packar in Maxen i vagnen o går en promenad. :)

Ja tänkte göra som dom stora bloggarna o lägga in en hiss o en diss. Jag vill hissa ett underbart program som e nya lördagsunderhållningen. "Så mycket bättre". De e en jättebra programidé och vissa har verkligen tagit programmet på allvar. I lördags va de Petter som skulle tolkas, o de krävde juh faktiskt att alla la ner lite arbete, för ingen hade visst lust att rappa. :) Men helt klart så e September den bästa. Att man inte märkt henne förut, hon e så himla musikalisk. Sen har jag varit lite besviken på Lill-babs, berghagen o Sandelin innan men i lördags va alla bra. Får se hur de blir nästa vecka. Iaf ett jättebra program som ja verkligen kan rekommendera till de som inte sett de.

Min diss e "ung o bortskämd". Kanske inte så mycke själva programmet utan hur man kan låta sin barn växa upp o bli sånna människor. Dom kunde juh inte ens handla mat själva. O hon(?) som lät sin mamma åka 6mil enkel resa för att ge henne frukost. Hur kan man utnyttja sina föräldrar på de sättet? Ja tycker att ja va bortskämd när ja bodde hemma.  Ja behövde inte tvätta o ja tror inte ja lagade speciellt mycke mat o ja fick skjuts om ja bad om de. Men jösses så där betedde ja mig verkligen inte. Dessutom flyttade ja hemifrån när ja va 19 o då får man minsann göra allt själv.

Så, nu har ja agerat storbloggare så de räcker för en lång framtid. :)

Kommentarer
Postat av: Lisandra mamma till Milo

haha go jossan go jossan, snart e du sverigest största blogg, ja kännert i fingertopparna:) kram på dej vännen

2010-11-10 @ 10:09:50
URL: http://lizzzandra.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0