28 oktober

Nu har vi haft några dagar med massor som hänt. I onsdags åkte vi till Johanna och Molle, rikskändisar (fast man hade juh önskat att dom inte hade blivit de o sluppit allt hemskt. Som tur är så mår dom bra). Barnen lekte o sen gick vi på en kort promenad, för vi höll typ på o blåsa bort på vägen. Som tur är så var barnen väl inpackade i overaller, åkpåsar o regnskydd. När vi väl kom tillbaka så sov de flesta barnen länge, Max o Millie sov längst. Sömntutor. :) De va iaf en trevlig dag, som vanligt. Vi lyckades tom få plats me två barnvagnar i bilen, o då menar ja inte att någon av dom va liten. Utan de va två stora, breda barnvagnar. Men lille bilen klarade de galant. :)

Idag har vi tagit e promenad till stan, med ett stopp på Gusto där vi "hittade" Emma, Emma o Ella me barn. Sen kom Lisandra o Tina me så de blev fullt hus. :) Sen en snabb kik i klädaffärerna (inget inhandlat). men en Libero-box fick vi me hem.


Sen har vi fått våra fina bilder på Max, dyra men otroligt fina. o ett pass bodypump har ja hunnit med oxå. MEn de e nog allt. Desto roligare imorn när de e introduktion på babysimmet. :)


Passar på att skicka ännu en tanke till Johanna o Molle.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0