5 månader

Jösses va tiden går fort. Lillpojken e 5 månader idag. Vi övar på o sitta fast han helst vill stå (läs: hoppa). Vi försöker få honom att vända på sig o ligga på mage, men man ser juh inte lika mycke om man ligger på mage o ligger man redan på rygg så finns de juh ingen anledning o vända sig lr? Men man märker juh att han blir äldre, de händer så mycke.

Han har ätit potatis i typ en vecka men tycker de e smidigare att äta från mamma. Men de kan han juh inte göra hela livet så vi kör på med potatisen o kansek byter till någon annan rotfrukt om några dagar.


Idag har vi varit i Skge hos farmor o farfar. Fått köttbullar o gått en promenad. Vi gick o köpte garn till en halsduk som mamma ska sticka åt mej och lite presenter till Neah. :)


Imorn blir de träning me Lisandra, promenad me Max, matlagning till Rikard o Simon, låna mammas badkar o bada me Max. Typ de, men ja kan tänka mej att de tar en del av dagen iaf. :)


Vad händer annars? Vi träffar nya människor som visar sig vara underbara människor och som jag har jättemycke gemensamt me. Man kan prata om sina barn och ingen tar illa vid lr tycker att de e de enda man tjatar om (vilket ofta kan vara fallet). Men ja kan inte tänka mej nått mer underbart än att få prata om Max o hans framsteg hela dagarna. Han e de bästa som finns o ja känner mig lyckligt lottade som har fått ett så fint barn. Annars känns de som att kompisarna e ändrade. De som var nära förut e inte längre lika nära o de som inte va så nära har istället kommit närmre. Tråkigt att man ska glida ifrån varandra men desto roligare när man kommer närmare varandra. Men allt har nog sin grund i Max. Man umgås me dom som vill veta hur de e me honom o se hur han växer o utvecklas. Nyblivna mammor e nog ett släkte för sig. :)


Idag e även sista anmälningsdagen till högskolan. Jag har nästan bestämt mig för att inte börja plugga nästa höst utan vänta tills familjen e klar. De betyder att de blir jobb några år framöver, men ja kände ändå att ja ville utvecklas så ja anmälde mig till 3 kurser på distans, projektkunskap, kvalitetsstyrning och intern logistik. Så får vi se om ja kommer in o känner mig peppad för plugg i vår. Annars har ja två tentor som ja skulle vilja skriva innan ja hoppar av logistiken ja läste förut. Men vet inte riktigt hur ja ska göra me de, så ja måste ta kontakt me studievägledare. Kom ihåg till mig. :)
Dessa tankar får räcka för idag. Behöver snart sova tror ja. Men ja börjar peppa redan nu för träningen imorn, de blir att köra järnet.



Kommentarer
Postat av: jenf

ja nog växer han allt... inte riktigt en mini-max på samma sätt längre! ;)

2010-10-15 @ 22:20:00
URL: http://heavenlyjunkies.blogg.se/
Postat av: Lisandra- mamma till Milo

Grattis till Max:)

Nu är det snart dags för step, nu jäklar köööör vi haha;)

2010-10-16 @ 08:36:26
URL: http://lizzzandra.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0