24 oktober

NY vecka är på ingång. Som vanligt e de mycket som ska göras. En del samtal som ska ringas, räkningar som ska betalas, träning o massa mer roligt. Som vanligt ska en mamma/barn träff ske, denna gång hos Ella o Millie, sen finns babysång och salig röra att gå på om tid o lust finns. Men vi får se. Ja hoppas nog att Max vaknar tidigt imorn så vi kan gå på den tidiga sången, men av nån anledning så vaknar han alltid senast på måndagar. De kanske e helgerna som gör honom trött. :)


Sitter här o funderar på om ja ska börja skriva en uppsats, men ja hamnade visst här ist. Måste juh ge en uppdatering till syster Ella, annars får ja arga kommentarer om att ja uppdaterar dåligt. :) Som om hon skriver i sen blogg så man får reda på vad hon gör om dagarna?


Igår va de kalas för Sebbe som fyllde 15 i torsdags. Vi packade bilen full o åkte till mamma. Där blev de fika. Även moster Karin o kusin Sanna va me. Medans vi väntade på maten på kvällen så testade vi hur viga vi va. Rikard va minst vig o Sanna va mest vig. Men jag var lite imponerad av mig själv faktiskt. :)


JUst nu sitter Rikard vid sitt hemmabygge till dator. Han fick nämligen för sig häromdagen att han skulle bygga om den, lr snarare bygga in datorn i en baslåda som han har haft stående här hemma. Nyss satte han igång den o den låter sååå mycke.
Nu ska ja ta tag i lite skolarbete. Tjoho, lr?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0