BVC

Dagen har i stort sett bara bestått av ett besök på bvc. Men där va de inga konstigheter. Max mår bra o e oftast en snäll o glad kille. Han växer dessutom. Nu väger han 6700g och är 61,5cm lång. Innan har han följt min kurva som ja hade när ja va bebis, men nu hade han dragit ifrån på vikten. Jag vägde bara 6200g när ja va 4 månader. Men de gör juh egentligen inget, han ligger nämligen fortfarande under normalkurvan men lite mindre nu mera.

Vi pratade en del om mat o hur vi skulle lägga upp de. Som de e nu så vill han gärna ha mat nån gång under natten. Men eftersom ja ammar så brukar ja göra de i sängen o slipper därför va vaken så speciellt länge. JA frågade om ja skulle börja ge ersättning på kvällen men de tyckte hon inte så ja fortsätter med ammningen. Såg förövrigt en artikel där de stod att de bästa för bebisen var att helammas fram till 6mån. Nu när de fungerar så bra så kanske man ska fortsätta ett tag till. Iaf så länge man tycker de funkar.


Nu när Max e 4 månader så kan man börja ge honom smakportioner av tex potatis. De ser vi fram emot o testa men ja tror att vi väntar nån eller några veckor till. Han mår juh inte dåligt av de.


Tanken me de här inlägget var att lägga upp bilder, så de e kanske lika bra att ja gör de. :)
Såhär ser Max utan varje morgon när jag vaknar. Fingrarna i munnen o pratandes samtidigt. :)
Här testar Max nya stolen, med dyna o grejer. Passar perfekt.
TV-shop e kul...
Nya favoriten e Elefanten, för den har en snabel man kan tugga på. :)
Leker lite hos Ella o Millie.
Favoritstället, hoppgungan..!!

Kommentarer
Postat av: Lisandra

Vilka fina bilder, han är ju så söt:)

2010-09-18 @ 12:20:42
URL: http://lizzzandra.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0