Onsdag

Ny vecka, redan onsdag. De går så fort. :) Vi har hunnit med babysång i måndags och lunch me Jennie igår. Idag har vi inte gjort speciellt mycke, bara den dagliga promenaden. Imorn ska vi träffa Malin och på fredag e de Mamma/barn träff hos Emma o Lowa.

För övrigt har vi de lite jobbigare än vanligt. Max e inne i en gnällig period. Enda sen ja bestämde att ja skulle amma några månader till så har våra rutiner gått åt skogen. Max vill inte sova på kvällarna o vill bara somna vid amning. Ja förstår inte riktigt varför ja lät de gå så här långt. Nu e de jättesvårt att få honom att somna o dessutom. Fast idag gick de ganska bra. Max sov under dagen mellan 13.30-14.30 och sen mellan 16-17. De funkade bra. För sen fick han mat vid 7 o sen somnade han vid 8. O de som va skönt var att han somnade av några vaggvisor. De va länge sen de gick så lätt. :) Hoppas att de fortsätter.
Ja har kommit igång me träningen nu igen efter förkylningsuppehållet. Nu e de minst 40min promenad varje dag och sen minst 2 bodypump pass i veckan. Känns skönt. Va på pump i måndags o la på lite extra. De va tungt men härligt. Fick dock ingen träningsvärk så de e nog vikter som passar för tillfället.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0