Torsdag

Den här veckan har rullat på som vanligt. Ibland känns de som om vi inte har en ledig stund o ibland känns de som att vi inte gör nått. Men de gör vi juh givetvis, ibland.
I onsdags åkte ja o Maxen till farmor. De som bara skulle vara ett litet besök blev ett ganska långt besök. Men vi tog en liten promenad, tittade på hus o pratade me de vi träffade (pensionärer). :)
Här hemma är vi väldigt sugna på ett eget hus, men inser oxå att lite mer pengar måste sparas om de ska gå runt. Men vi tittar runt o drömmer. :)
Idag har vi varit på mamma/barn träff hos Johanna o Molle. Där blev de lite lek, väldigt mumsiga scones och en promenad. Lika trevligt som vanligt. Nästa vecka ska vi till Emma o Lowa, sen e de bara vi kvar. Men vi har juh så trångt, så vi kanske hoppar över de. Vi får se vad ja bestämmer mej för. :)
Imorn e de fredag, de e lön och vi behöver storhandla. Tvätta ska ja göra me. Vilken underbar fredag de kommer bli. :) Fast ja ska juh faktiskt träna, de e ny release på bodypumpen, de måste man juh va me på. Ska bli kul. Men ja kommer nog ha träningsvärk eftersom ja varit  tränat idag efter ett litet sjukuppehåll. Men de blir nog kanon.
Rikard har spelning på lördag o ska spela in demo på söndag, så de blir Maxen o ja i helgen. så ungefär som en vanlig vecka. De e lite tråkigt att han ska iväg massor på helgen men de e inte mycke att göra åt de. JA e glad att ja får åka iväg o träna. :)
Nu e de nog bäst att ja går o sover, de e juh en dag imorgon me. God natt

Kommentarer
Postat av: Ella

Bilder, ja tack! ;)

2010-09-24 @ 13:36:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0