valsöndag

våra helger är väldigt lugna, de händer inte speciellt mycke. Idag gick vi o röstade sen har vi haft familjen holmberg på ett kort men trevligt besök. Max fick träffa kusin William. Vi fick dessutom låna lite mer kläder till vintern och lämna tillbaka de som blivit för smått. Så nu har Maxen två overaller till vintern. De blir nog kanon.

Jag bonade om lite i Maxens vagn förut me. Tog bort mjukliften o la i underdelen till åkpåsen. Men vår vagn har så många olika lägen så ja tror de här blir bra än så länge. De e juh fortfarande liggdel fast utan mjuklift. :)


Vi har fått bilderna från Maxens fotografering. De blev så många fina bilder så de e svårt att välja, men vilka man än tar så e dom juh fina. :) Men när man väl valt bilder så e de storlek som ska väljas med. De e inte heller lätt, men kanske inte riktigt lika svårt.


Imorn blir de lunch me Jennifer o sen babysång. Vi testar den sena imorn så ja slipper väcka Maxen så tidigt. Tisdag e tom än så länge, onsdag åker vi till farmor o farfar, torsdag åker vi till Johanna o Molle. Fredagen e oxå tom så vi får se vad som dyker upp. Skulle gärna vilja hälsa på Emma o Oskar någon dag me så ja får nog kolla upp när de har tid.


Nu ska vi se om de inte finns några bilder att bjuda på idag me.!
Maxen, farmor Helen och kusin William
Kusinmys
Somnade i mammas knä

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0