Motala

Igår åkte jag o Max till salig röra. Vi hämtade Lisandra o Milo på vägen. Dock va max trött redan när vi åkte dit vid 10 men ville givetvis inte sova. Så när de väl va dags för mat sen vid 12 så va de en väldigt trött pojke, så trött att han inte orkade äta ens. När vi väl åkte så somnade han direkt. Nästa gång åste jag se till att han sover lite innan.

Direkt efter salig röra  så hämtade vi Rikard o farmor o åkte till motala. Dax för ultraljud. Bebis nr 2 ligger nu i magen o växer till sig. BF blev flyttade från 19 augusti till 14 augusti. Så helt plötsligt e ja i v. 14. :) den här gången gjorde vi även CUB-test, men de visade en risk på 1 av 20 000 så de va juh inte så troligt. Nu känns de lite mer verkligt men fortfarande väldigt avlägset. :)

Efter åkte vi till lekia för o se om vi kunde bli lite klokare när de gäller bilstol. O efter mycke information o funderande så har vi nu bestämt oss. Vi kommer köpa en britax multi-tech. Sen hoppas vi att de komemr bli kanonbra. :)

Idag skulle vi åkt till Johanna o Molle på kalas. Men Johanna va sjuk så de blev inget. Tyvärr verkar de som att nästan alla familjer i barngruppen fått en släng av magsjukan. Hoppas vi slipper.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0