äntligen

Jag vet att jag har varit dålig på att skriva. urisel så att säga. men inget intressant har hänt. lr ja nått kanske. nu ska vi se.
skola, skola, träna, träna typ. men nu ska vi se.

skola alltså. nu har vi kommit igång med matte, "projekt logistik" och "teknik ur ett samhällsperspektiv". så alltså massa matte och två projekt i grupp. de kommer bli bra de här.

träning. hmm de går ganska bra. ja har nått lustigt med mitt knä så ja ska till sjukgymnasten nästa fredag. se om hon kan hitta nått fel på mina knän. hon hittar säkert inget. men men. vi har spelat matcher. vunnit två och förlorat en. vårt problem e juh att vi e dåligt med folk. får se om de e nått lag kvar nästa år. ja vet inte själv om ja e kvar. men hur ska ja klara mej utan fotbollen?

vad annars då. ja har hjälpt emmelie o flytta, burit soffa o tunga grejer. :) snart ska vi även flytta malin o norrby. dom ska flytta in i chefens gamla lya. de blir bra.  pappa har sålt huset, de blir storstädning av källaren på söndag. så de blir flytta honom till nytt me. Sen kommer ella hem i februari. de blir jättebra. (räknar me att vi ska flytta henne till eget då me. )

de här får nog räcka för idag. imorn så e de matte hela dagen o sen träning. härligt


skolstart

i tisdags, alltså för nästan en vecka sen, satte ja mej på tåget till norrköping får min första skoldag. första gången, helt själv. kanske inte riktigt helt själv, vi e juh faktiskt typ 30pers i klassen. en bra klass än så länge. har varit lite tråkig o inte varit me på så mycke nolle-p. men ja ska på kalasmottagningen den 3 sep. alltid nått. :)

nu i tre år framåt ska ja plugga samhällets logistik. har insett nu att de kommer bli mycke matte. 2 hela dagar i veckan. o då menar ja från 8-17. suck, de blir jobbigt. men annars har ja lite försprång i logistikkurserna eftersom ja har 2 års industriarbete bakom mig, o man lär sig faktiskt saker även om man bara står på golvet.

i lördags va de bt-mästerskapen. kul, kul. träffa alla igen. så kl. 09,15 stod vi klara för att möta Europe. förlust tyvärr, men vi spöade walkies sen. :) senare på kvällen var det fest på travet i mantorp. god mat o trevligt sällskap. :) fick sedan åka till normlösa för o hämta en alldelles för onykter rikard.

igår va de första seriematchen för säsongen, i spöregn. men vi vann. hade lite tur men de va en bra match av alla. vi har juh inte så stor numerär så vi  kommer ofta med max 2 avbytare, oftast en o får oftast en skadad. :P tyvärr så sitter ja här med antagligen en lös broskbit i knät och ett rött benskydd på smalbenet. men imorn e de match igen.

imorn smäller de

imorn börjar jag slltså skolan än en gång. 3 år framför mig med en kandidatexamen som slut. men de ska ja nog klara.
ska bli skönt iaf att slippa stå på golvet på bt. de dröjer tills sommaren 2009.

Norrköping, here I come.

3 dagar kvar

sen börjar skolan. intressant  o nervöst.


härligt, härligt men....

jävligt svettigt. men satan va de e skönt när man har tränat.

skottlossning på bakgården

jaha, vaknade imorse av att erik ringde. ja tänkte va har hänt nu? har de hänt nått me ella?
Men så frågar han nått om nån skottlossning? ja låg som ett frågetecken i sängen. VAdå? så berättade han att de hade varit skottlossning på parkeringen här utanför. ja hoppade upp o gick ut till rikard. han hade hört två skott o en bil som rivstartade. JAHA?! Stackars JOnas fick hela bakänden på bilen pajad. dyra pengar. :(

fick backa ut bilen genom avspärrningarna när ja skulle till verkstan. kan tycka att de händer lite för mycke skit här i stan nu, o de kommer juh bara närmre.

nu till lite roligare saker. ja har blivit jättelånghårig. ojoj. satte i löshår i måndags, håller på o vänja mej men måste klippa av de en bit. just nu syns loite för tydligt vilket hår som faktiskt e mitt. Träna ikväll sen, istället för fotboll blir de step. o imorn blir de pump. härligt:)

nu e de faktiskt bara en vecka kvar tills ja börjar skolan. ja har upptäckt att ja ska plugga mycke matte. visste att de va en del men inte så här mycke. men de får juh bara gå bra. ja får plugga massor helt enkelt.nån mer som ska plugga "samhällets logistik" i norrköping?


RSS 2.0