Sista måndagen på länge!!

Nästa vecka har ja semester o den här veckan halvtid. Även om det går åt en hel del dagar och komp men de e de definitivt värt för ja kommer inte orka två hela veckor till. Men att sluta halv 11 passar mej perfekt. :)

Nu sitter ja hemma o tar de lugnt, ska försöka få bort de sista kartongerna. Kanske övertala rikard att ta en tur till ikea sen. Får se om han går me på de, men han brukar inte vara omöjlig, speciellt inte me nya bilen. Rikards ögonsten.

imorn e de barnmorskebesök och föräldrainfo. NU e de itne många dagar kvar, hjälp..!!

Sen uppdatering igen

De sägs att de återigen är dålig uppdatering, kan vara så. Undra om de e för att de händer sååå mycke att ja inte hinner lr om de e för att de händer så lite att de inte finns något att skriva om?

Ja, mamma, farmor o Sebbe har iaf hunnit med en resa till ullared. Kom därifrån med en del smått o gott. De mesta va till bebis, han fick lite kläder, påslakan, en skötväska, ett skydd till spjälsängen, en speldosa o lite mer. Hittade även lite kläder till Rikard, några linnen o amningsbh:ar till mej. En inte allt för dyr resa om man tänker på hur mycke ja fick me mej hem. Absolut nöjd. :) Dock var resan rätt slitsam för min kropp, har visst inte riktigt insett att de inte är så långt kvar.

På lördagen följde ja me mamma o moster för att fira min morfars farbror som fyllt 90. De blev absolut lite känslosamt, han hade nog absolut förstått att de kan ha varit sista gången han träffade vissa av oss. Inte den mest givande resan men de känns absolut bra att ha gjort den.
Kvällen spenderades i boxholms simhall. De va en kul kväll även om de inte blev något bad för mej.

Första seriematchen spelades på söndagen. De va MAI som kom på besök. Trodde de skulle bli en hård o jämn match men icke. Även om de ledde me 2-0 i halvtid hade de inget mer än just de två turliga målen. Spelet fördes helt av oss o i andra när vi hade medvind gjorde vi 5 mål. Helt klart vår match rakt igenom. Fortsätter de såhär kommer de bli en kul säsong.

Har även hunnit med ganska många besök hos barnmorskan. Vid ett besök hittade de nämligen spår av äggvita i urinen o de kan vara tecken på havandeskapsförgiftning. Därför har de blivit ett par besök. Dessutom hade ja kraftiga förvärkar i tisdags. Inget innan o väldigt få efter, men just i tisdags va de hemskt. Då var vi på första föräldrainfon hos barnmorskan me. Gav inte så där jättemycke tycker ja, får se om nästa möte ger mer. Är för övrigt i v. 37 nu, v 36+2 för att vara exakt. De e visst ganska nära nu. Speciellt eftersom de sägs att Kleist fick en son igår lr imorse (Grattis grattis!!). Nu e de bara Magnus o Eva som ska få me innan de e vår tur. :)

Rikard går som på moln nu, vi har nämligen fått vår nya bil. Så nu tycker han att de e dax för bebis att komma, för enligt honom e allt klart nu. :)

Nu ska han visst ha nätet så de här får räcka tills nästa gång ja blir påmind om att uppdatera.

skötbord

NU har vi införskaffat ett skötbord. Det betyder att de finns säng, vagn, skötbord o bilbarnstol. De mesta går i en grön ton. Vi har startat me lite grodor i badrummet. de kommer bli bra. Påminner oss om Ella. :D

Fan

I slutet av förra veckan flyttade vi juhin i vår nya lägenhet. Redan första kvällen märktes att de va väldigt lyhört. MEn sedan har vi inte hört nätter så ja trodde att de va ett äldre par som bodde över som hade haft barnbarn på besök. Nu visar de sig att familjen har kommit hem. De finns två barn i familjen o de springer runt i lägenheten ovan o de hört väldigt mycket. Ja fattar inte varför man inte kan bygga väl isolerade lägenheter så skulle man slippa all klagan bland hyresgäster. de här kommer bli hopplöst. Dom kommer störas av oss när vår lillpys kommit o springer dom i golvet som de gör nu lär de väcka honom när han somnat. Fan. ja vill ha ett eget hus där man aldrig stör någon o aldrig störs av någon. de här e juh hopplöst.

Flytt

jaha då e de återigen dax för påsk. I år e de extra skönt då ja har fler kilon än någonsin att dra runt på. JObbet börjar bli lite jobbigt, just för att de gäller att stå hela dagarna o ryggen gillar de sådär. Nu har ja dock fått ett gravidbälte av mamma för att se om de hjälper något. Testade de igår men ja har inte riktigt bestämt mig för om de e bra lr inte. Blev alldeles öm på sidorna. men de kanske hör till.
Vi hade redan i onsdags fått  nyckeln till nya lägenheten. men vi hade packat lite dåligt. rikard kom dock på den bra idén att vi skulle börja flytta redan igår, bara låna fam boreson/holmbergs volvo, alltså inget släp. Tog inte så lång stund innan även rikard förstod att allt inte skulle gå att flytta i den. Några stora möbler har vi minsann. MEn ingen skugga över rikard, han har varit väldigt duktig. De måste han va eftersom att ja inte kan/får/orkar bära nått. Han gör allt grovjobb så får ja packa i och upp. Just nu sitter jag och funderar över mitt kök. de e mycke mindre än de gamla och vi får inte in allt vi skulle vilja få in. Just nu har ja ingen plats till micro och matlådor. får se hur vi löser de sen. annars fick vi me fel verktyg så  sängen gick inte att få ihop. de löste vi eftersom vår soffa e gudomlig. INte bara de att den går att plocka isär i små delar, vilket gör att den e enkel att flytta, igår gjorde vi den till en bäddsoffa, vilket den inte är, och sov i den ist. fungerade utmärkt.
Idag kör vi återigen flytt, de börjar se lite ljusare ut, men ja undrar varje gång hur vi ska få allt klart. rikard har tagit en paus i sitt arbete för att repa o jag väntar på fler kartonger o lite funderingshjälp. eventuellt kommer mamma o sebbe sen o hjälper till lite.
Imorn delar vi upp oss, rikard åker till normlösa o jag till farmor. Där blir de påskmiddag o födelsedagsfirande. farmor fyller nämligen 65 (?) idag. Dessutom ska jag fira min kusin som fyllde 7år i början av mars.
Resten av helgen består av flytt givetvis o måndag e de dags för cupmatch i fotbollen mot Åtvidaberg i Kisa. På onsdag tänkte ja åka till sturefors på lite kusinlek o sen kolla igenom deras sortiment av bebissaker. Så då får vi hem spjälsäng o säkert lite mer smått o gott. Den 13 april blir de en liten resa till ullared me, så de ska nog finnas en del saker när lillpysen bestämmer sig för att titta ut. Såg att de är 46 dagar kvar till BF, 35 dagar kvar till ja får sluta jobba.
Nu e de dags att sätta igång me flytt igen. rikard e på ingång. :D

RSS 2.0