idag, lördag

De har varit full rulle hela dagen. Började me 75 min bodytoning. Sen fortsatte ja hem för o städa lite. Efter städning blev de bakning. Ja har bakat två satser me tryffelkakor, en sockerkaka o en chokladkaka. Den senaste får följa me till malin o Norrby om en liten stund. Där ska vi grilla och titta på robinssonfinalen. :)

Borde ha pluggat. :(

dessa grannar

Just för tillfället tror ja att mina grannar e elefanter. De låter minsann så iaf. Gå o lägg er!!

Torsdag

Igår hämtade jag min födelsedagspresent på ica, min egna symaskin. Väldigt fin, får se när den blir använd första gången. Dessutom blev de träning, pump o core. De e verkligen hur kul som helst på gymmet igen. tror ja har hittat rätt i träningen igen. Idag blir de ett step pass me Helen. De brukar va jäkligt svettigt men kul. :)

Sedan kommer dagen bestå av plugg, plugg o åter lite plugg. De verkar bli en speciell tenta för man får ha "fusklapp" en hel A4 med hur lite text på som helst. o sen har vi fått reda på en fråga redan. hmm. Just de, dessutom så kommer tentan bara bestå av 4 frågor. hur ska man kunna pricka rätt på de? Den här tentan e iaf på måndag. Sen blir de en vecka med engelska och ekonomiplugg för på fredagen väntar de engelska tenta. Samma dag ska vi även till Emmelie som tar examen. Fullt upp.

på söndag e de mors dag. Då kommer mamma o sebbe hit på mat o sen kommer även farmor, farfar o ella på fika. De blir nog jättebra, ska bara komma på vad ja ska laga. :)

Storm

Återigen dess grannar. Ja förstår inte riktigt hur deras dygn ser ut. I natt va de nämligen uppe och fixade i deras förråd (som ligger vägg i vägg me vårt sovrum). De va dörrar som slog o de lät som om nån bröt sig in nånstans. De va därför ja gick upp o skulle kolla va de va som lät. Då tittade ja ut genom titthålet på dörren o såg dom. VARFÖR fixar man i förrådet kl. 1 på natten? Dom slutade iaf till kl. 2. Ja låg o hoppades att de skulle flytta, men de e nog inte så troligt.

Jag ringde personalavdelningen på BT förut för att kolla vart ja ska jobba i sommar. Hmm de visste de inte än. Så vi får se vart dom behöver mig, la ja dom behöver mig nog inte nånstans men vart ja e minst ivägen kanske. För min del kan ja gärna gå hemma me full betalning. :)

Ja måste bara lägga ut en bild på min fina blomma som ja köpte i måndags. Den pryder vår balkong nu. :)



Om bara för de en bild på vår stora kisse som ja hittade liggandes så här, i rikards gitarrfodral. :)

bil=dyyyyrt

Jaha idag lämnade ja in bilen för att min bromsar skrapade. Ja vet inte va ja hade för tankar om de egentligen men de visade sig att de behövde byta bromsok. = 3500kr.

Kul, jättekul. med tanke på att min lön den här månaden består av 5500kr o nästa månad 0kr, så känns de super.

lördag

Är nyss hemkommen från ett otroligt kul bodytoning pass. De  känns bra som fan, ja hade glömt hur kul de verkligen är. :) har tillbringat den senaste veckans träning på gymmet och kommit fram till att de e så tråkigt. Alltså hädanefter blir de pass. Bodypump på måndag kanske?

Dagen ska följas upp med bakning. Det ska bakas fyra olika sorters kakor till Emmelies examen. Sen ska ja tvätta och städa. En ganska nyttig dag. lika bra att passa på medans Rikard inte e hemma.

Imorn bär de av mot rimforsa och match. Sen på måndag har ja en tid hos BilBrodd. Bilen ska in på lagning. Bromsarna skrapar, de låter inte alls bra. Sen ska dom få kolla över lite småsaker. Tusenlappar bye bye. :(

På tal om tusenlappar så e de snart dax att börja ta sig till BT igen. Jag kommer förhoppningsvis spendera hela sommaren där. Hoppas att ja bara kommer att behöva ta en veckas semester. Ska ta o gå o prata lite me dom o se vad ja kommer göra hela sommaren. Dom e juh inte direkt i behov av mer folk. De ska inte ens ta in några sommarjobbare i år, endast tjänstlediga. Så ja kan nog hamna vart som helst. Oskar sa att de tjänstlediga skulle få skura taket, ja hoppas han bara skojade. De vet ja inte om ja har lust att göra hela sommaren. Men jag såg på min lönespec att ja hade fått löneförhöjning. :) nästan 300kr. inte illa för att vara tjänstledig. ;)

Nu väntar kakorna på att bli bakade. Dax att sätta igång.

Dax för derby

Idag kommer de bli en heldag me tubbe. Damlaget kommer att träffas på Gusto för fika o sen drar vi oss bort mot herrarnas derby match mot södra. Hoppas på mycke folk, bra väder och kul fotboll. :) och tubbevinst. Men de kommer nog inte bli lätt. Lagen e juh ganska jämna så de blir nog roligt. Antingen bra fotboll lr grisfotboll. Kan lätt bli så när de e derby. Men kul, kul, kul. :)

Har hunnit med en timme på gymmet idag me. Men de e sååå tråkigt. De blir pass i framtiden igen.:)

jaha?

Fick för mej att ja skulle till gymmet en timme innan ja åker till tåget. Tänkte kolla öppettiderna men sen tänkte ja att de e klart de e öppet halv 10. HA. skulle inte tro de. gick dit i regnet för att mötas av en låst dörr. De öppnar senast halv 10 alla dagar UTOM måndagar. De va bara att gå hem igen. men imorn kommer ja va där.

Återigen Söndag

Söndag betyder fotboll. Idag e de derby på Kungshöga, mot MAI. Jag ska inte spela utan bara stå som ledare på sidan. Det passar min rygg perfekt. De kommer gå jättebra.

Gårdagen innebar fotboll och eurovision. Jag joinade Lina o Julia för herrarnas match. Dom va helt överlägsna. Hade kunnat bli hur många mål som helst men nu blev de bara 6. Men den som har Daniel Sandström i Correncoachen kan nog vara glad. 3 mål blev de igår. På torsdag väntas de derby mot Mjölby södra, intressant.

Sen igår va de juh som bekant eurovision. Första halvan va urusel o andra halvan va lite bättre. Men de e juh få låtar som ens e bra. Så tycker jag iaf. Men de va en trevlig kväll med grillning o ihop me trevligt sällskap.

I onsdags va de födelsedag. Den va hemsk, iaf första halvan av den. Sen fick ja tårta o då blev allt bra igen. :) SAtt på nyfiket me malin i 3(?) timmar. de va väldigt trevligt.

Nu e de bara några få veckor kvar tills tentorna drar igång, nu gäller det att klara alla tre. Då kan man slappna av lite i sommar o bara tänka på statistiken till hösten. Men de blir inte mycke vila. För när tentorna e klara så blir de jobb. Tillbax till bt.

Nu ska ja peppa inför fotbollen. :)

Vinst, äntligen

Nu har jag återigen varit lite dålig på att skriva. De har inte funnits varken tid, lust lr ork. Men nu ska ja se om ja kan ge en liten uppdatering.

- Fotboll.
Idag fick vi vår första vinst för året. Vi har tidigare förlorat 2 matcher klart och 1 match pga oflyt. Surt, men idag kom alltså den första vinsten. mot Ödeshög. Vi lyckades faktiskt få me oss 11 spelare dit och faktiskt så genomförde vi matchen på ett väldigt bra sätt. kul att Madde e tillbaka me. Hon fick tom sätta första målet, snyggt direkt på frispark. De andra gjordes av julia, soloprestation. Lång boll bakom deras backlinje och Julia var fri ända från mittlinjen och ner till deras mål. Äntligen mål Julia. :)
Vi kom alltså till ödeshög med 11 spelare, de hade 16 på laguppställningen. De e tufft då med orken (också pga att vår ork kanske inte är vad den borde vara iaf). Dock så består alla lag i div 5 mest av yngre tjejer, alltså tjejer födda 93 och senare, vilket gör att vi har lite mer erfarenhet. Vi e veteraner i det sammanhanget. :) Bättre ork och vi är oslagbara i alla matcher. men vem har tid o fixa det? :):)

- Skolan
Fortfarande sjukt segt men nu e de mindre än en månad kvar till alla dessa tentor. 1 Juni e de Engelska, 5 juni e de Cost benefit och 12 juni är det industriell ekonomi (omtenta). IT:n kommer ja strunta i iår. De får ja ta när ja orkar o har lust. Slö? Ja mycket, men så e de och de har haft sina orsaker. 

-Maj
Denna månad och ja nästan hela sommaren är full av födelsedagar. Mia, jennifer, Evelina, Malin, jag, becka, selma, emilia, tessan, Tilda och Sanna är födda i Maj (dock olika år). Detta innebar att jag, mia o tilda hade födelsedagskalas i lördags. Vi fixade grill hos farmor o farfar. Sjukt mycke mat och sjukt mycke fika. Men de va trevligt. Födelsedagen hittills har redan genererat presenter. Tex en symaskin. Börjar jag bli gammal tro? Samma lördag hade vi även fest för malin. De va superkul. Dessutom väldigt kul o träffa Becka igen. Festen hölls i Malins lägenhet och det visade sig att halva tubbes herrlag höll till i lägenheten bredvid. Det resulterade i att festerna mixades lite. Jennie o ja hade ett givande samtal me Jimmy på balkongen. Becka o jag diskuterade även en lite fest längre fram i tiden om någon e intresserad?

Imorn väntar endast två timmar lektion. men de kommer bli mer plugg. Det behövs. Dessutom kände jag mig som en soffpotatis när ja kom hem från matchen så ja bokade in pump imorn. sen blir de fotbollsträning. Vi får se hur ja mår i slutet av veckan. :)

Denna uppdatering får räcka nu. Ja kommer säkert på nått mer kul o skriva inom en snar framtid. nu söndagsparty lr kanske sängen. 

RSS 2.0