jag älskar snö

glatt överaskad när ja kom hem kom lillkissen skuttandes. de kanske började bli kallt ute. får sluta o oroa mig så mycke. 



Dessutom e de bara två dagar kvar som vi har vårt hus i ägo.huset där ja spenderat 17 år av mitt liv. sedan ja flyttade hemifrån har huset varit en tillflyktort. de va där man kunde ha grillkvällar me kompisarna ( de går inte i vår lägenhet). där man firade valborg, marken. ett bra ställe o bara ta de lugnt på. men nu e de slut me de. (Ja förstår att pappa inte kan bo kvar där när typ alla har flyttat). de känns okej, mest för att vi vet vilka som ska bo där.helt okej, men de e inte kul o flytta ut allt ur huset. man samlar på sej ganska mycke på alla år. på söndag är vi iaf utan hus.

så till snön. ja älskar snö. älskar att kunna titta ut genom fönstret o världen e helt vit. snö, snö ja älskar snö. :) 

kattjävel

inte länge hann hon va hemma. nu e hon borta igen. varför?

träning

nu står 75min bodytoning på schemat. de ska bli härligt. har varit lite lat i veckan. aldrig bra. men nu kör vi :)

ibland e jag bra

13p på tentan gav en 4:a i betyg. fy fan va ja e bra ibland


första tentaresultatet

ja har inte ens sett de än, men ja börjar bli lite nervös. vissa har redan fått resultatet. ja vet inte ens om ja vill veta hur de gick. tänk om ja måste sätta mej o skriva  prov i januari. ja vill inte. :(


Första gången

I går, torsdag, va de dags för första tentan. svårt o säga hur de gick. de kan lika gärna va 14p som 0p. om det är de senare som gäller så e de omtenta i januari. de vore skönt om man slapp de.

I onsdags va ja på netto o satte upp en lapp om min saknade kisse. igår ringde en dam o sa att hon hade min kisse. vilken lättnad. de visade sej att hon hade blivit instängd i ett garage. Den här snälla damen hade ringt runt o fått en vaktmästare o öppna. sen hade hon tagit hand om lillkissen. de e underbart o ha henne tillbaka. hon ligger i soffan o spinner. Hoppas de finns fler som de snälla paret som tog hand om Sessan.

En tenta i tenta-P betyder typ ingen skoola alls. ja har haft helg en vecka nu känns de som. har tränat en del. 3 bodypump pass i veckan. de känns i musklerna idag. härligt.


länge sen sist, lillkissen

absolutbelopp, rita kurvan, trigonometri --> Första tentan på torsdag. Hur ska de gå?

heelt ärligt varför försvinner alla katter från oss. de e faktiskt inte så att vi sköter dom dåligt. våran lillkisse kom alltid springandes när man kom hem. nu har hon inte varit hemma på en hel vecka. hur kan de komma sig att man blir så ledsen för att den liten katt är borta. ja saknar henne massor. min lillkisse.

RSS 2.0