sorry Mjölby, sorry Johan Palm

Idol ska va en tävling om att sjunga. även om ja kommer från Mjölby kan ja inte heja på någon som inte kan sjunga.

Visst han kanske e liten o söt, även bra på scen. men letar inte idol efter nån som de kan släppa en skiva me?
Han va juh helt klart den sämsta på o sjunga. Akta er Sverige så vi inte får en ny "Idol-Stina".

skryt

10kg uppvärmning, 10kg bröst, 7kg triceps, 10kg biceps, nöjd för tillfället, men ja SKA bli starkare. men ja e nöjd. :) 

måndag igen

helgen va precis lagom lång. kanske berodde de på att ja inte hade någon match. jag saknade de inte ens. de ja kommer sakna e gemenskapen, inte fotbollen i sig. 

skoladagen har bestått av matte. de e hopplöst. dagen börjar med 2 timmar föreläsning, lite repetition o mycke nytt. idag gällde de andraderivata bla. de känns jobbigt att behöva lära sig saker när man inte printat in de man skulle lärt sig innan. Idag (från 10-15) lyckades jag räkna 7 tal. snacka om att inte fatta någonting. tenta om 3 veckor o hjärnan arbetar fortfarande på BT-nivå. satan. 

åkte hem för att hinna träna. blev ett bodypump pass o efter det min rehabträning (mage, rygg, knä). e jättenöjd me passet. lade på extra vikter på bröst, triceps o biceps. jag vågar inte ha mer än 10kg på rygg o ben, men ja hoppas att de kan bli mer snart. knät kändes okej, men troligtvis bara för att ja inte tränat på länge, nu känns de sådär igen. 

nu e de snart dags att sova. mys 

fågeldansen och jul, jul

igår efter en lång dag i skolan skulle ja hem o ha en lugn kväll framför tv:n o somna tidigt. men redan kl. 20 insäg ja att de va fest på våningen över, suck.

Men de va juh inte bara de att de va fest utan dom hade typ HOPPFEST. dom körde fågeldansen, sedan spelade dom jul,jul, sedan fågeldansen, jul jul, fågeldansen o jul jul.

JAG HÖLL PÅ O BLI TOKIG.

Tillslut somnade jag runt 12. men jag vaknade igen kl. 03,35 av att det återigen var fågeldansen o hoppfest ovanför. Jävla grannar. Låg kvar i sängen som ett åskmoln men orkade inte klä på mej o gå o säga till dom. men springer ja på dom så ska ja säga till att de minnsann inte tolereras en gång till. de ska va iaf hyfsat tyst efter 10. INTE HOPPFEST OCH FÅGELDANSEN KL. HALV 4.

lååång skoldag

satte mej på tåget 06,43 imorse. väl inne i skolan hade jag projektmöte mellan 8,15-8,40.
Klockan 15 har jag nästa lektion. kul.

rehab

imorse tog jag bilen till linköping ist för tåget till norrköping. de va mycke behagligare. men det betydde att ist för matte så va ja hos en sjukgymnast. hon va jättebra. allt hon sa verkade liksom så vettigt o ändå så har mamma sagt typ samma saker. men mamma kan la inte ha rätt, lr? min tillfälliga diagnos lyder, 1. pga att ja har hög hålfot så står ja ofta snett med fötterna vilket leder till benhinneinflammation. 2. jag har ont runt knäskålen och knäna stelnar fort pga att de är vätskefyllda. 3. jag har för korta höftmuskler och lårmuskler. 4. jag har dålig stabilitet i rygg o mage. nemen va de inget mer fel?! :)
Nu ska jag iaf snart komma gång med rehab och jag måste lägga av med fotbollen. så jossan som tränare nästa?

Idag åkte rikard till Åland. de värsta är att man liksom är van att sova själv numera. eftersom att vi har gått olika skift innan, men desto mysigare när vi väl sover samtidigt. men ja hade inte hunnit me rikard den här helgen iaf. :( idag har ja hjälpt Jossan med matte, ja hoppas hon blev nöjd, o imorn ska ja hjälpa farmor me aktiviteter på medeltidsmarken i skeninge. :) söndag e de match och städ av pappas källare.  full rulle. :)

sen vill ja bara säga, Ella, ja längtar tills du kommer hem, ta hand om mamma när hon kommer till dej. :)


RSS 2.0