jul, jul, jul

Idag har jag, mamma o farmor åkt till motala för o handla på M-blommor. det blev en trevlig shoppingdag o mycke fint fick man me sig hem. Så eftermiddagen har spenderats hemma me julpynt. mysigt värre. imorn blir de julmarknad me Rikard o Sebbe. några kort på mitt julpynt ska ni få me. :)


 

Älskar julen

Nu har ja gått här i alla fall en vecka o längtat efter att de ska bli helg så ja kan julstäda, putsa fönstren o julpynta. Ja älskar julen.

Alltid Djurgårdare!

Jag vill bara för tydlighetens skull tillägga att ja e djurgårdare.
 
ALLTID Djurgårdare!

Helg med brorsan

Helgen har tillbringats med bror i Karlstad. Vi började i fredags o åt tacos, kollade på Idol och sjöng Sing star. På lördagen tog vi sen tåget till Hallsberg o sen vidare till Karlstad. väl i Karlstad fick vi de roliga meddelandet att vårt hotellrum inte va klart. de blev o gå på stan. de va iskallt. dessutom va idol i stan vilket betydde att de va ganska mycke folk ute. Vi skulle sedan ta bussen ut till Löfbergs Lila Arena. Packad buss. En tanke som slog mej då är att östgötatrafiken faktiskt kommít lite längre i utvecklingen. vem har hört om SMS-biljetter i Karlstad? När vi väl kom till arenan kom vi snabbt på plats. De intressanta va att dom vid biljettkollen inte hade väskkoll o inte "genomsökning"  som dom har i cloetta center. Dålig säkerhet? Vi satt bra. HAde ett gäng killar på sidan, vissa av dom va så att säga väldigt onyktra. men inte jobbiga på nått sätt. ganska roliga. dessvärre satt en tjock, full o äckig gubbe övanför oss. han skrek o spottade. O eftersom färjestad fick stryk så skrek han juh inte mindre. När vi sedan skulle hem, blev de isbitar till fötter. vi fick nämligen stå o vänta på en buss i ca 40 min. skitkallt.
                        

Men allt blev så mycke bättre när vi väl kom till hotellet. de va supernajs. asgöddiga sängar o en platt tv. Kvällen spenderades framför sjärnor på is, svensson svensson, brottskod försvunnen och dom kallar oss artister-In flames. Sov oavbrutet hela natten sen. Vaknade på morgonen åt hotellfrukost, tittade på skidåkning o sen tog tåget hem. N har ja spenderat lite tid här hemma åt att sy nya julgardiner. dom ska upp nästa vecka. Najs.


V for Vendetta

Det var länge sen ja blev så fast i en film som idag. Idag e de "V for vendetta! som gäller. bra bra. ja hittade även en film som ja måste se. "Twilight". ja som älskar vampyrfilmer. (Måste lite skamset erkänna att ja inte sett "Låt den rätte komma in" än, men ja har läst boken. :)

oj då

"Jaha, de visste vi inte!"

nehe men ta reda på de innan ni smutskastar folk dååå. !!

älska fotboll

Världens roligaste fotbollslag heter Turabdin FC. vi hade första träningen idag. de va skitkul. :) kul o se lite nya ansikten. Vi e inte jättebra, men så kul. :)

va fan?!

Precis nyss såg Rikard att någon hade satt upp en lapp i vår trappuppgång. Den handlade om katter. det var någon som skrev om att man inte ska låta katter springa löst mitt inne i stan o att de e så synd om dom när dom inte kan komma in när dom vill. antagligen satt den uppe för att vi ska se den eftersom de typ bara är vi som har katt som springer ute. De stod även att man inte skulle låta dom va ute om dom inte var kastrerade lr märkta o att man isf ska ha dom inne.

Anlagligen är det dom som bor ovanför oss som har satt lappen där för dom har en innekatt. Det hör till saken att de säkert inte har koll på att vi har en kattlucka som gör att katterna kan komma in när de vill, de är chipmärkta o den stora är kastrerad. de känns som om vi har gjort de vi kan för att de ska ha de bra. dom sover hemma o e hemma minst 50% av dagen (oftast mer). Låter de som om våra katter är vanvårdade? säg då va vi gör för fel!


Ny satsning

Nu har ja lagt av mej lite me träningen. har bara kört 2 maxpass i veckan o ett rehab. nu ska de bli minst 3 max pass o 2 rehab. kanske simma?

Idag har ja klarat av ett bodypump pass. imorn ska ja förhoppningsvis hinna me aerobic o core. hoppas hoppas.

På torsdag börjar fotbollen. kommer mina knän klara av en säsong till?! de e frågan. men ja hoppas. ska ja sluta me fotbollen vill ja att de ska va för att de inte e kul, inte för att min kropp inte klarar av de. På torsdag håller ja tummarna för mina knän. då e de fotbollsträning me tränare Lina. :) 

nytt hus, nya möjligheter

nu har pappa flyttat från huset. en lustig känsla men helt okej. Vi hade lite kvar i huset igår. vi som flyttade ut kämpade på som in i den medans dom som flyttade in kläckte första ölen vid halv 11, dom va inte så effektiva. huset va välstädat när vi lämnade de, de kändes bra.



sen kom vi till pappas nya lägenhet. Inte ens fläkten hade han rengjort. de e juh ändå så uppenbart om den e rengjord lr ej. Så de första ja, farmor o Mia fick göra va o börja städa igen. som om vi inte gjort de förut. inte ens en besiktning hade blivit gjort av hus ägaren.

de kändes som att, varför ska vl slita me o få huset  rent när vi måste städa igen sen? Vi har juh iaf ett rent samvete, behöver inte skämas på stan. skänninge e ganska litet så man kommer stöta på varandra.

RSS 2.0