början på slutfasen

En jobbig natt har de varit, men ja anar att de inte är i närheten av hur jobbigt de kommer att bli. Ja va trött igår o hade ont i bäckenet o ljumskarna. Kvällen spenderade ja me förvärkar/värkar var femte minut. Men mer blev de inte o vid 4 lyckades ja somna. Sen dess har de varit ganska lugnt även om de kommer då och då o jobbigt o sitta pga ljumskarna. Men de e smällar man får ta. :) Så inom några dagar ska de nog vara klart, hoppas ja. Men man vet juh aldrig. :)

Min, Beckas, Jonas o prinsens dag..!!

Okej, de kanske finns någon mer som fyller. Grattis till oss alla iaf. :)
Jag firar min födelsedag med förvärkar, ja har sovit dåligt o har allmänt ont. Men de ser vi som ett bra tecken för imorn e de fritt fram för lillpysen att komma ut. :) Så idag ska ja hålla igång hela dagen. Ja ska torka golven, laga mat o baka lite. Då kommer han väl imorn? :)

En dag i mängden

De e redan förskräckligt tråkigt att vara hemma. Svårt o hitta på nått att göra varje dag me. Imorn blir de besök hos barnmorskan o sen ska ja ta en tur till Tranås, titta till Anna o Axel för att se om de har nått onödigt att köpa. :)

Vi har flyttat in barnsängen till sovrummet idag. Ska börja vänja kissen vid att hon absolut inte ska vara där. Hoppas att de ska gå bra. Själv har ja redan börjat vänja mej, sover väldigt lätt på natten o vaknar till minsta lilla ljud. Dock gör de juh att ja sover ganska länge på morgonen, vilket inte e riktigt säkert att ja får sen. :)

För övrigt e de väldigt lugnt i magen. Magen har sjunkit ganska rejält på sista tiden, ja har sammandragningar o han spänner sig väldigt ibland. Inte så att han sträcker på benen utan mer hela kroppen. Men inga mer förvärkar än dom ja hade den 20 april, så de känns som om de aldrig kommer starta nån förlossning här. Men de e juh ett par dagar kvar tills de e beräknat o utöver de har han juh några veckor till på sig. De enda e juh att de kommer bli sjukt tråkigt för mej. :)


Maj

Nu har jag varit hemma en vecka o ja tycker redan dagarna går ihop med varandra, De enda som e skillnaden mellan vecka o helg e att rikard e uppe längre på kvällen. Mne idag har han varit o jobbat me, så ingen vanlig helg. Jag har hållit igång hela veckan, nått projekt varje dag. De känns behövligt, annars går ja bara o är. De blir långtråkigt. Ja har tvättat tre gånger den här veckan o de har givetvis resulterat i att de inte finns nått kvar o tvätta. :) De känns väldigt skönt. Nu e de även ordning i skåpet med handdukar o lakan, de känns skönt. Ja tog en "fika" som blev en sen lunch me jennifer. De va trevligt, alltid kul o skvallra lite.
I Onsdags va ja på utflykt. Började me en klippning o färgning hos mia i nkpg fortsatte till lkpg för att skaffa en Tens-apparat. Nu hoppas jag att den kommer hjälpa mej under förlossningen. :) i onsdags va de även cupmatch. De blev en spännande historia men tillslut stog vi som vinnare mot div3 laget kuddby. En otroligt bra kämpainsats av tjejerna. :)
Idag har ja tvättat soffan bland annat. En massa småpill har de blivit, de e juh dags att de blir lite ordning här. De e juh visst meningen att vi ska bli tre snart. :) Vi har dock blivit en medlem mindre den senaste veckan. Vår stora katt har rymt hemifrån. hon har inte varit hemma på en vecka. Den lilla tycker inte riktigt om de, tur att ja har varit hemma mycke den senaste tiden. Hon känner sig lite ensam. :( Men vi hoppas fortfarande på att hon dyker upp snart.

För övrigt så e de juh maj, de betyder ohyggligt många födelsedagar, själv firar ja min på torsdag. 23år, som ja längtat. :D

Så här nära e de!!



lördagkväll

dagen hade ja tänkt spendera me en fotbollsmatch, läste dock den informationen som var lite felskriven så de blev storhandling på City gross ist. De blev lite dyrare än vad som var tänkt men de gick de me. Nu e kyl o frys fulla till bredden o de finns massa gott. Firade de me att plocka undan lite hemma. De e långt ifrån klart men tar man lite i taget så kanske man blir klar snart, frågan e bara om vi blir klara innan eller efter förlossning. :)

Idag e de 17dagar kvar till BF. De närmar sig ohyggligt fort. Kommer ihåg de första veckorna, man ville bara att de skulle komma en bebis så fort som möjligt. Nu har ja vant mej vid att vara gravd o känna något som sparkar o rör sig i magen. Dags att vänja sig vid en ny tillvaro, med att ta hand om ett nytt liv, en liten pojke, min pojke. de kommer bli en omställning men som många sagt så e de juh många som har lyckats me att ta hand om ett barn före mej. O ja kommer ha bra hjälp av Rikard. De kommer ordna sig, de kommer bli bra. :)

nu under kvällen har de blivit film, Avatar. Ja e inte riktigt nöjd, de va en för lång film. Ja har suttit vid datorn en bra stund av kvällen. men i stora drag va den bra, men som sagt lite lång. Undra om vi orakr en film till, de återstår att se. :)

RSS 2.0