nu e de snart maj va?

på jobbet just nu har vi service, de innebär ingen produktion men mycke städ. jag har dock fått glassjobbet, att förmontera en massa i delmonteringen. De passar kanon. :) för övrigt så tillhör ja numera handtrucks, vilket passar mig helt okej. De spelar juh ingen roll vad ja tillhör när ja onte kommer vara där speciellt mycke iaf. För om de inte e så att ja av någon anledning måste sjukskriva mej eller att ja rent av föder tidigare så jobbar jag fram tom 7maj. sen e de föräldraledigt till april (iaf vad ja tänkt nu). Sen jobba fram till september då de återigen e dax att sätta sig i skolbänken. frågan e bara vart, som de ser ut nu e de val mellan norrköping och tranås. MEn norrköping e egentligen inget val.

Imorn har det gått 32veckor av de 40. de känns helt sjukt. de känns som om de e så mycke som måste fixas innan de e dags. givetvis behövs inte de, men jag som är planeringsfreak gillar inte när ja inte vet vad som ska fixas. Nu har jag iaf fått ledigt den 13 april så att jag, mamma, farmor o Sebbe kan ta en tur till ullared. se om an hittar något att köpa med sig hem? :)
om dagarna e de full rulle i magen, sover han någonsin?, och på torsdag e de dax för kontroll hos barnmorskan. Känns som om föräldrautbildningen behöver komma snart, men de e juh lite drygt en månad kvar.

nu sitter ja o väntar på rikard. de e så otroligt tråkigt att vara hemma själv. e inte intresserad av de som går på tv:n heller, men han borde vara på hemgång snart. :)

Snart bara en vecka kvar till flytt, vi e inte riktigt där än. har ganska mycke som behöver packas, vi har bara börjat lite smått. Men vi har juh en hel månad på oss så de ska vi nog hinna. de ska bli skönt att veta att man kan börja förbereda sig. nu har de juh inte varit lönt när vi ändå haft en flytt framför oss. nu kan vi hämta hem säng o skötbord o lite större pjäser. :)

dag 224 av 280

äntligen

nu e fredagen avklarad. Veckan har varit lite längre än vanligt eftersom ja har valt att jobba över två dagar. Nu så här i efterhand kansek de inte var så smart. Fingrarna har svullnat o ja hoppas att ja ska slippa bli svullen om benen. De blir inga roliga veckor framöver isf. dessutom har vi en flytt om bara några få veckor. inget är packat än. kanske får ringa in mamma i panik sista veckan.

imorn skulle vi firat min kusin men de blev flyttat för han e sjuuk. stackarn. Men presenten ligger o väntar på honom. :) Så imorn ska ja baka på förmiddagen o sen e de examensfest för syssling. :)

Nehe nu ska ja ta mina svullna fingrar o läsa lite i sängen. bästa avkopplingen efter en jobbvecka.

att vara gravid

De absolut bästa med att vara gravid just nu är att jag aldrig är ensam. Rikard åkte iväg på poker förut o ja la mej i soffan. Bara efter en liten stund börjar de buffa i magen, o han blir mer vild för var dag som går. hur mysigt som helst. :)

söndag

en söndag där väldigt lite har gjorts. Började packa, fick ihop två kartonger, sen gav vi upp. De kommer ta lång tid om vi ska packa två kartonger om dagen, o ännu längre om vi bara får ihop två på en vecka. Men vi har iaf 20st kartonger till vårt förfogande. Vi har iaf beslutat att vår lediga vecka 14 blir flyttvecka.

Idag fick ja iväg adressändringen så nu ska vi bara fixa med el o bredband, lr? MEn de ska bli så skönt när allt e klart. Då har vi iaf några veckor på oss att vänja oss vid nya lägenheten tills ytterligare en familjemedlem ska flytta in. Vissa säger att de kommer bli en viss omställning när han kommer, e de så tro? :)

Imorn ska ja lämna in ansökan om föräldraledighet, de ska nämligen göras 2mån innan de e dags. Jag fick ingen havandeskapspenning så de blir jobb fram tom 7maj, men va fasen de ska ja klara. :) Ska dock vara ledig en dag i april, för då blir de resa till ullared med mamma, farmor o bror. De blir kanon.

Nu i veckan ska ja komma ihåg att ett besök till lkpg behövs för att införskaffa doppresent till millie. helgen bjuder inte bara på dop utan oxå examensfest som de ev behöver kollas på present till.

Nu undrar ja bara en sak, Sofie, har du hittat hit lr hann du ge upp eftersom ja inte skrev så ofta? :)

Matchdag

Första träningsmatchen är avklarad. De blev en härlig vinst mot östria lambohov med 2-0. De va dessutom en rolig match att titta på med bra spel. Vad mer kan man önska sig? Dock kom de några skador o dom e juh aldrig roliga, vi får hoppas att de inte krävs så mycke för att de ska läka.

1 månads flytt

Nu e de klart att vi kommer att kunna påbörja vår flytt redan 1april. Dock ska vi inte vara ute ur våran fören 1 maj. De blir kalasbra. Får ja beviljad havandeskapspenning me så kan ja juh flytta hela dagarna i en månad. Kanon. :D

Städlördag

Väldigt skönt med helg efter en ovanligt tung vecka. De märks att man börjar bli större för ryggen klarar de inte lika bra längre. Lägg dessutom till att den minst jobbiga stationen på jobbet inte har behövts så har de betytt mycke mer stillatående arbete. Dock har materialet tagit slut så fredagen stod vi helt stilla och om vi har otur står vi still tom onsdag. De blir långa timmar på jobbet.

De har hunnits med lite träningar o vi har firat rikards syster Mia. Hon fyllde nämligen 30 i torsdags. De firades med middag på Tapas i linköping. Fredagen spenderades hemma med lite förrådsrensning, igen. Nu ska de inte vara mycket kvar att rensa. Vi ska göra oss av med lite glas med som ja vet står i förrådet men annars såg de ganska bra ut. snart e de dax att börja flyttpacka och eftersom speciellt köket är mycket mindre måste de rensas. Men de betyder nog snarare fler kartonger i förrådet än att ge bort/slänga saker. De e svårt. :)

Imorn e de dax för första träningsmatchen, mot Östria Lambohov. De ska bli intressant o se hur vi står oss mot dom. De som kan vara vår svaga sida är kanske konditionen, men de e inte nått ja klandrar någon för. De har aldrig varit min starka sida. :) Men ja tror nog att vi kan genomföra matchen på ett helt okej sätt, vinst lr inte, nu gäller det att hitta ett spel som passar oss.

Nu i veckan är det fullt upp. På måndag efter jobbet kommer det en man hit från trygg hansa som ska prata med oss om försäkringar o se om vi har vad vi behöver. Men ja måste nog ringa farfar o se om ja kan förstå vad som verkligen är nödvändigt o inte vad försäkringsbolaget tycker är nödvändigt. På torsdag e de ljusparty hos malin o på fredag ska ja på Buddy Holly med mamma, morfar o lena. Nån gång den helgen kan de bli ett kalas för kusin Algot som fyller 7 år idag. :)

Nu ska ja slänga in lite tvätt i maskinen så vi har rena kläder att ta på oss. :)

En liten bild på pojken i magen


Tisdag

Dessa otroligt tråkiga tisdagar. Ja har haft en lugn tisdag men de e fortfarande den jobbigaste dagen i veckan. Ja har iaf varit på ett tre timmars besök hos barnmorskan för glykosbelastning. De va inget fel på de. Hann även med kontrollen för v.29. Lyssnade på hjärtljuden (138 slag/min) och mätte magen (26cm). Allt såg bra ut. Men ja har inte varit så orolig för nu känner jag sparkar o rörelser väldigt tydligt o många gånger om dagen.

Fick papper från försäkringskassan idag, om mina inkomstuppgifter. Nu ska de bara läggas på lådan sen ska de va klart. Men de kommer antagligen bara mer och mer papper hela tiden. Nu har ja iaf fått ordning på e-legitimation o de ska underlätta.

Förövrigt så händer de inte så mycke. just nu funderar ja på om ja ska orka tvätta lr göra de en annan dag. Borde göra de idag men de lutar åt att de blir uppskjutet.

RSS 2.0