Målvakt

Ojojoj, folkskaran är ytterst liten till dagens match vilket betyder att jag har fått ställa upp som målvakt. Käre nån hur  ska de gå? Som tur är så är matchen mot bottenlaget. Men de gör juh inte att oddsen blir bättre av att jag ska stå i mål. Jaja, lycka till laget. :)

torsdag

En tuff vecka har vi i skolan. ja har dock tagit lite "ledigt" idag. Dvs ja har struntat i att åka till skolan. Imorn e de kontrollskrvning i algebra, ska ge mej i kast med det om en liten stund. Tvivlar på att den kommer inbringa några extrapoäng. Måste även börja skriva på vårt projektarbete. Ska visst skicka in ett utkast imron. Tror inte vi har skrivit någon sida knappt. Arbetet ska visst va på dryga 12sidor. Dags att sätta igång?

Imorn har jag bjudit hit en hel massa tjejor. De blir mat o efterrätt o en hel massa snacka kan ja tänka mej. :)Mysigt. Ska försöka laga mat som e laktosfri me. Hoppas jag lyckas. :)

Nehe, lite algebra o ekonomi på de här så e dagen fulländad, lr?

Allt och inget.

gårdagen blev inte riktigt som planerat. Men den började med tandläkaren. De gick faktiskt väldigt bra. Ska tillbaka om ett år. Sen skulle ja åka o fixa vårt bromsljus. Så ja åkte runt tills ja hittade en bilmek som kunde hjälpa mej. De visade sig att raden med dioder bara hade lossnat, den satt nämligen fast me silvertejp innan. Hmm. Nu sitter de fast med lim iaf, men behöver nog införskaffa ett nytt. Sedan fortsatte dagen med en lunch med emmelie o plugg. Som vanligt va ja sent ute. rikard o ja hade inte setts på hela dagen. Men vid typ 10 fick ja sms om att han va på väg hem men mådde jävligt dåligt. Så ja försökte ringa honom men kom inte fram. Sen ringde han upp mig o sa att han står på E4 och har ringt ambulansen. Då hade han tydligen fått yrsel, stickningar i händer, armar, ben och fötter, illamående o hjärtklappning. Vilken tur att han hade närvaro att stanna bilen iaf. Så de blev att ringa rikards mamma o åka till akuten. Som tur va så mådde han rätt bra när vi kom dit. Antagligen va de nån sorts ångestattack orsakad av stress lr nått liknande. hemskt va de iaf. usch.

Dagen idag har varit såå lugn. Vi har knappt gjort nått vettigt. Jag har iof skrivit klart min del till vår rapport. Så de känns skönt. Dock så börjar vår helvetesvecka på måndag. Skolan 8-17 nödvändigt varje dag. Jobbigt. Nu blickar vi fram emot nästa helg och hoppas att veckan går fort.

Kan man bli utbränd på att gå i skolan?

De känns nästan så nu iaf. Lärarna påstår att de har kollat med varandra så att inte inlämningar ska ske samtidigt. Ja isf e de juh snällt att de skiljer iaf en dag. På fredag e de inlämningsuppgift, Vad är strategi?. På tisdag ska vi lämna in en nulägesanalys på ett företag+redovisning. På onsdag sen e de litteraturseminarie med en analys och redovisning. På fredag sen väntar de kontrollskrivning som dessutom ger två välbehövliga bonuspoäng på tentan som väntar. Nu har jag inte så mycke kolla på hur mycke andra utbildningar har, men för oss e de här väldigt mycke. de e väldigt tidskrävande oxå. Man orkar bara sitta ett visst antal timmar, sen e man tom i huvudet. Till nulägesanalusen har jag dessutom tagit på mej alla siffror. De e som att skriva labbrapport återigen, alltså skittrist. Iof en väldigt skön känsla när man märker att man kommit på rätt siffror o att man verkligen får ett vettigt resultat. Men sjukt trist att sitta o skriva in de i en rapport. men vad gör man inte för sin examen? Som förövrgt känns ganska avlägsen. Men ja ska ge mej fan på att ja ska ha en kandidatexamen i logistik om bara några år. :)

dax igen

NU har jag varit sjukt dålig på att uppdatera här. Jag har inte haft nått vettigt att skriva helt enkelt. Men skolan har iaf dragit igång på allvar igen. Vi har kört igång ganska bra redan. V.38 blir en tuff vecka. Inte nog med att de e mycke i skolan, dessutom ska vi antagligen bli av med våra små kattungar. Det bävar jag mest för. Jag la ut en annons på blocket igår och det är redan tre som har ringt/mailat. Men de känns juh inte kul. De bästa vore om de va folk ja känner som ska ha dom, då kan man juh hälsa på. NU vet man juh inte va de e för folk som dom ska bo hos. tung. Har legat i soffan me Esther idag o myst. Bäst att mysa medans man kan. Iof vet ja inte hur mamma katt kommer ta de, de e säkert lugnt eftersom hon inte e ensam, för hon har stenkoll på dom just nu. Hmm ska försöka få rikard att ta försäljningen, annars blir de nog för jobbigt för mej.

Nu sitter ja o försöker komma på nått o äta. De e juh så tråkigt. Största problemet på hela dagen, vad man ska äta. Just nu e vi ganska begränsade, vi väntar på att bostadsbolaget ska komma o byta vår frys som inte fungerar. dom skulle kommit i onsdags o nu e de torsdag o ingen frys e bytt. Skit.

Mycke tråkigt på en gång nu. MEn de finns fakttiskt bra saker me även om de knappast verkar så. :) Just nu ser vi fram emot att Ella (inte syster) snart ska föda. :)

RSS 2.0