Skit oxå

De verkar som om de blir mycke plugg i sommar. engelska, ekonomi o statistik. Ja tror ja sätter mej på balkongen o pluggar lite. Engelskan va tråkigt, tror ja va ganska nära. men de e bara o gå vidare.

Något positivt är lönen. :) Rikard fick den här månaden lika mycke som vi brukar få ihop. Dessutom får ja en lön på 12000. och skattepengarna kanske kommer snart me. ytterligare 10000. fy fan va glad man kan bli av lite pengar. :)

okej, mot balkongen o plugget.

förvirrad

Gårdagen tillbringades i Malexander. killarna började lite tidigare med ölbrännboll. Sen blev de grill, lekar, dans, trubadur och massa annat. De va jättetrevligt, tack alla. Kvällen fick ett abrupt slut när kalle skulle bada och dök på sten. de kunde ha gått riktigt illa. Nu fick han "bara" ett jack i pannan. Det var läskigt o ja hoppas att han mår bra. Men hlehets intrycket av gårdagen va super. :)

dagen idag har varit lite nedstämd. en klasskompis till mig på gymnasiet har tagit livet av sig. R.I.P Andreas. De va malin som berättade igår om att de va någon i vår ålder som hette Andreas johansson som tagit livet av sig, då började jag fundera och tänkta på Andreas. För att vara på den säkra sidan så ringde ja farmor o hon läste dödsannonsen för mig. Då förstod ja att de va Andreas. vi va aldrig nära på något sätt, han var ganska osynlig i skolan. Men trots detta så känns de ganska jobbigt att veta vad som hänt.

För att avslut like roligare kommer de några bilder på våra små kattungar. :)

   

Nytt liv

Nu ett tag har vår katt varit lite tjock, ja har misstänkt att hon skulle få ungar men de har juh inte liksom kommit nått, fören idag. Jag vaknade av att hon ville ligga väldigt nära, något hon inte gjort på länge. Sen började hon andas väldigt häftigt och dra upp ena bakbenet, dessutom läckte de ut nån vätska på mitt lakan. Då började ja tänka på att de snart skulle komma ungar. Jag som egentligen e ledig idag fick panik och var klarvaken. Ja satte mig vid datorn o sökte på google. vad vet jag liksom om födslar? :)

Tillslut såg ja att de va dags, ringde rikards mamma i panik, men de gick jättebra. :) En liten svart kattunge ligger nu ihop med sin mamma i Rikards byxlåda. :) Hitta precis nyss att ungen har en vit svanstipp precis som sin mamma. :)

helg

Nu e första jobbveckan klar. skönt att starta upp me en kort vecka. Men jobbet känns bra, inte allt för komplicerat. De e kul att stå o jämföra De två olika ställena, de skiljer sig väldigt mycket (Tänk vilket bra företag BT skulle va om de slog ihop products me parts). Hade dessutom månadsmöte, de ser juh itne jättebra ut me den där jädra lågkonjunkturen. Men så e de o ja trivs på jobbet, ingen jäkla taktklocka som stressar o inga läxor att ta me hem. :)

Midsommar närmar sig, de blir malexander för vår del. De blir grill med Malin, norrby, ella, oskar, monica, fredrik, kalle, emmelie o ev Emmelie. :) De tror ja kommer bli jättekul. :)

nu blir de sängen, god natt. :)

Rikards nya gaddning



Imorn kommer nästa. :)

Helt vanlig söndag

Sista dagen innan jag för resten av sommaren ställer mej på en industri. Men de ska bli skönt o tjäna lite pengar igen. Vem vet, ja kanske inte vill tillbaka till skolan efter sommaren.

I torsdags va vi på Simons student. Sista studenten för famlijen Boreson/Holmberg. Vi har juh antagligen Felicias student nästa sommar men sen dröjer de ett bra tag till nästa. De va trevligt iaf, tills jag va tvungen o åka. De v a nått som va fel, ja mådde illa o de slutade me ett stopp på vägen. Detta ledde till att de blev sängliggande som gällde under resten av torsdagen, fredagen (= missad tenta) och lördagen. nu  de dock bättre men ja har spenderat dagen me en bok i handen iaf. Helgen har resulterat i 3 utlästa böcker. Ni som inte läst Camilla läckberg, GÖR DE. Superbra.

Imorn väntar juh då jobb, första gången på drygt ett år. Ja ska infinna mej på BT för möte redan kl 9,00. Därefter börjar ja inte fören kl. 13. Ja ska dock förbi alla gamla arbetskamrater o hälsa lite. 

Nu ska ja ställa mej i köket o laga lite lax me färskpotatis o romsås. mums. :)

Fy fan för företagsekonomi

Alltså ja försöker o försöker. Men så fort ja satt mej så e de nått annat so e mer intressant. Ja har nog aldrig haft ett så rent hem som nu. De e såå mycke roligare att städa än att försöka få in nånting i min hjärna just nu. Känns inte som nån idé att skriva tentan ens. Ja kommer juh inte klara den.

Ska försöka nu ett litet tag till, får se hur de går.

Rikard ska snart iväg o tatuera sig. Man blir juh inte dåligt sugen. ja vill me, NU. :)

Jobb

Idag ringde de från BT. Nu har jag äntligen fått mitt schema. De blir dag jämna veckor. :) Så jennifer o Tina, rätt lr fel?

Imorn ska ja till vårdcentralen o plocka ut en liten glasbit som sitter i min fot. sen blir de att åka till nkpg för plugg. Måste verkligen ta tag i de här nu o plugga massor massor tills på fredag. Så e de. :)

2 av 3

Så gårdagen var en lååång dag med start kl. 05,00. Då va de dax att ta sej till Nkpg för tenta. En tenta som var tänkt att gå snabbt. Hmm skulle inte tro de. Vid 11,10 fick jag nog. Då orkade inte min hjärna längre. Då var det dax för emmelie examen. Tanken va att ja egentligen skulle hjälpa till massor innan och gör i ordning men eftersom att ja blev kvar så länge på tentan och emmelie med familj va klara tidgare så blev de tvärtom. kl. 13,30 va ja tillslut hos emmelie där de bjöds på underbart god mat o fika. På kvällen fortsatte festen hos emmelie i hennes lägenhet. De bjöds på singstar o bt-snack. :) Väldigt trevlig. kvällen avrundades typ 1 o sen tog de typ en timme o komma i säng. Som sagt en lång dag.

Idag blir de en lugn dag. De blir tacos o lugnt framför tv:n. Tänkte försöka få ha på fotbollen som bakgrund iaf. :) De vill vi juh inte missa.

Tidigare idag beställde ja hem en minidator. De kommer bli en dyr impuls men må så vara. Ja behöver den i höst.

På måndag e de dax igen för ytterligare tentaplugg. Men ja väntar iaf tills måndag. De e iaf bara några få dagar tills sista tentan. De ska bli såå skönt när den e avklarad.

Nu e de dax för att damma, dammsuga o torka golvet. jippi. :) 

RSS 2.0