Box <3

Jag måste bara skriva igen.

Jag är just hemkommen från mitt första box pass på säkert 3 år. Sjukt kul o sjukt jobbigt. Händerna skakar, armarna värker o huvudet dunkar (för mycke ansträngning o för lite vatten). SJUKT KUL!!

Nästa vecka ska Rikard följa me. :) 


ytterligare en dag

Dagen har tillbringats i skolan, företagsekonomi och Statistik. Ja tyckte att de va svårt att klara matten, de kommer inte bli lättare. De e inte mycke som fastnar av statistiken. Någon som kan?

verkar som om de blir en helhelg för mej. Sex (home) party imorn hos johanna sen (tror eller ej) Magget på lördag me Malin. kul :)


Ovanligt hektisk helg

I fredags va de skola. Gick 13-15. inte så kul när man möter folk som e på väg hem när man ska till skolan. Iaf så gick de ganska fort. Därefter mötte ja upp mamma, moster o emmelie på stan. Vi hittade någon mysig resturang som hette "Hörnan! lr något liknande. De va en mysig publiknande resturang. Jättemysigt. Sen va de dags för konsert. Peter Johanssons Queen konsert. Helt okej. Första halvan va sådär, mest för att ja inte kände igen någon av låtarna. Andra halvan va bättre, då hade publiken kommit igång lite o de va välkända låtar. En lite udda grej va att i andra halvan så va de en "minneslåt" till Freddie Mercury. De blev påtagligt, väldigt sorglig stund. men sen drog de igång igen. mamma o moster va lyriska efteråt. De va kul. På vägen hem sen så hände de en gansla rolig sak. När tåget stannade i linköping så sa tågföraren att de va några som sprang över rälsen. några minuter senare så hoppar de på ett gäng sm e lite anfådda. När tåget väl rullar därifrån inser dom att de har hoppat på fel tåg. Dom skulle antagligen till norrköping men hamnade i vikingstad. Inte riktigt samma sak. :)

Gårdagen spenderades typ överallt. Citygross, normlösa, hos pappa, hos farmor, på bowlingen i mjölby, hos joel, på bowlingen i lkpg och sedan lite mat på Hakepi. Kul. :)

Idag har de blivit en vanlig söndag. Städa, tvätta o grejja. Mycke skidåkning har de varit me. O Bandyfinalen. Kul me storvinst. 

dessutom, planer för en tredje tatuering. De e dax nu igen. En halv arm tror ja de kommer bli. ASBRA. :D 

Fotboll för hela slanten

Eftermiddagen och kvällen tillbringades med Emma på Lagman. Främsta skälet va att Skeninges damer och herrar spelade i södra cupen där. Damerna hade otur och var nära på att gå vidare. Herrarna däemot va väldigt bra. de va kul o se, inget speciellt gammalt lag men dom skötte de juh bra iaf.

PÅ lördagen va de gå upp klockan 06,00 packa väskan äta havregrynsgröt och sedan bege sig iväg till Dacke. Tyvärr förstördes vår cup av domarna, ja vet att de låter som en klycha men de stämmer. Dom blåste sönder våra matcher. Man fick inte ens gå in axel mot axel, för ramlade den andra så va de frispark. Dessutom så fick man inte ens säga Nej! om ett dom slut, för då fick man gult kort. Ja tror att dom delade ut minst 15 gula kort i dom matcherna ja såg. Skandal. Inget avancemang för oss, men de betydde juh att vi kunde ta de lugnt resten av dagen. Sedan va de bara att ta sig till Lagman o heja fram våra herrar. De gick juh ganska bra för de blev tillslut final mellan Tubbe och SIK. (De kändes juh ganska bra o sitta där då när man spelat 12 år i SIK och 2 i Tubbe) Tubbe drog de längsta strået, men en eloge till Robin, han va grymt bra.

Nu sitter ja o tittar på skidskytte, leker me kissen o har lite ångest för att skolan börjar imorn. men så e de. :) nu börjar vardagen


jag framöver och nu

Ska man börja räkna ner? Nu e de nämligen bara 3 lediga dagar kvar till skolan återigen drar igång. De ska bli skönt o komma igång igen även om de kommer va jobbigt i nån veckas tid. MEn nu äntligen blir de rutiner igen. De blir skola, plugga, träna o laga mat. Mycke mer hinner man juh inte. Så nu i några månader ska ja läsa industriell ekonomi, IT grundkurs och Statistik o Sannolikslära. De kommer nog gå bra.

På tal om mitt plugg, så valde ja ett väldigt bra tillfälle. De ser mörkt ut för BT just nu. Inget varsel än men de kommer nog tyvärr. Frågan är juh bara vad som behöver hända för att läget ska förändras?! Jag hoppas bara att förändringen sker ganska snart. Man vill juh att folk ska ha jobb. Dessutom, lite egoistiskt, så vill juh ja ha ett bra jobb när ja slutar. Vore inte jättekul o ev behöva börja plugga till en master direkt. vet inte ens om man kan de. De årestår att se. men ja hejar på världen.

Den senaste veckan har mitt intresse återigen ökat för vår lägenhet. Alla julsaker har försvunnit och lämnat mycke plats över. Dessutom har alla "brister" tydligt visat sig.
1, Jag är hemskt dålig på blommor. Därav många plastblommor hemma. Men de e juh inte lika snyggt.
2. Mycke vitt. Jag gillar vitt, men jag är även ganska dålig på att hitta detaljer som inte e vita eller svarta. Alla rum kan juh inte vara svarta o vita.
3. Jag är ganska dålig på o hålla lägenheten städad. :(
4. Jag tvättar inte regelbundet. Jag paniktvättar när de VERKLIGEN behövs.
5. Det finns vissa ställen i lägenheten där ja inte e helt nöjd med hur de ser ut. Sånt gillar ja INTE.
De kunde förstås varit värre. Nu e de slut på klag.  Nu ger jag mig för nu. Nu ska ja se på homestyling.

ytterligare en dag

Det är otroligt hur lätt det är att få en dag att gå utan att göra nått. O ja menar verkligen göra ingenting. Lr ja ja har juh gjort saker men vad för saker. Jag sov till 11.30, tittade på Veronica mars till typ kl. 17. därefter har de blivit lite skidskytte o nu Vit oleander. Dagen har bara susat förbi. Hur ska jag klara skolan sen? gå upp 5 o inte va hemma från skolan fören halv 7. MEn de e juh tvunget att gå. de e faktiskt bara 2,5 år kvar.

Förövrigt såg ja att syrran bokat hemresa nu. 25feb. Nu e hon snart hemma. de va verkligen på tiden.

Rikard spenderade gårdagen med Peter hos tatueraren. JA VILL ME!! Just nu går alltså både rikard o ja i tatueringstankar (som alltid). Nu blir de alltså att fundera lite extra ett tag o hoppas på en snilleblixt. Nu behöver de bara rulla in lite mer pengar på kontot sen får vi slåss om vem som ska göra de. rikard har kanske lite förtur eftersom ja gjorde senast. men vi får se. :)


slutet av 2008 och början av 2009

Nyårsafton blev lugn och kul. Mamma o ja lagade fläskfilé med teriyakisås  med sparris o pressad potatis. De blev väldigt gott. Som efterrätt så blev de våfflor i vårt nya våffeljärn. Mums. Under kvällen hann vi givetvis med "Grevinnan och betjänten" sen blev de lite kortspel. men som sagt lugnt o skönt. Dvs tills fyrverkerierna drog igång. Vi stod i vårt sovrum o tittade mot Mjölbys östra sida som visade mycke fyrverkerier.

Gårdagen spenderades i Motala sporthall ihop med Lina, Sumpen, Malin och Sandra. Vi va där främst för att heja på vårt herrlag. De två matcherna var inte så speciellt bra. men de ryckte upp sig bra och vann de sista två matcherna. De sämsta var Tubbes såkallade klack. De åkte hem efter två matcher. De e inte det som kallas stöd. men en bra turnering tycker jag.

I morgon så ska vi damer spela i Motala. De kommer nog inte gå så bra. men de kommer bli kul. Vi ska nämligen tampas mot LFC. De blir mitten div5 mot toppen allsvenskan så vi ska nog inte hoppas på nån vinst där iaf. Sen är det Smedby (div2), Boren (div4 tror ja) och Zeros (div4). Har vi tur så kanske vi kan ta nån poäng. men vi är nog nöjda hur det än går. 

Det nya året kommer bestå av en ny termin i skolan. Sommarjobb på BT, ev extrajobb på Scandiabanken, Träning och massa kul. Rikard ska bli morbror igen och själv ska han fylla 25. Antagligen kommer jag kunna hålla mig sysselsatt i år med. :) 


RSS 2.0