Nyårsafton

dagen kommer spenderas hemma med rikard, mamma och Sebbe. Dels pga att ja e lite krasslig, inget jättekul har dykt upp. dessutom känns det inte som nyårsafton. om man inte tännker på alla dessa smällare som smälls dagar och nätter igenom.

Har redan hunnit med att storhandla på city gross, dyrt, nu e de skidor som gäller. Snart ska ja byta o läsa de sista i min bok. Har ni inte läst Michael Connelly, gör de. dom e riktigt bra. :)

Nu e de som sagt skidor, bok, nässpray o panodil.

Hur lyckas man göra så lite?

Va man blir slapp av att vara ledig. Jag gör inte mycke om dagarna. Idag har ja iaf lyckats laga ordentlig mat, fransk köttgryta. Dessutom blir de träning sen, sista träningen innan cupen. De ska bli skönt o springa lite. Får se hur knät mår sen. De e inte i så bra skick just nu. de blir nog vårdcentralen imorn. Målet nu är att faktiskt bli 

Julslit

nog för att julen e kul, men  e inte förberedelserna roligare?

Nu e den avklarad för i år iaf. Den har inneburit jul i söderköping, Sturefors och normlösa. mycke mat och en del klappar. Exempelvis en kaffebryggare, ett våffeljärn, en köksvåg, kokböcker o lite böcker. Saker som alltid behövs.

Idag beslutade Rikard o ja att de nog blir ett nyår hemma själva med god mat. varför denna hysteri vid nyår? Däremot blir de Motala och brygget imorn för att titta på Pelle o Dawn of silence. Ett år sedan sist, men nu e de dags igen.

Fy fan va skönt

Nu e de slutgiltigt. :) Jag fick en 4:a i matte. flyt

Min bästa julklapp

Den har jag gett till mig själv. JAg lyckades få godkänt på min sista mattetenta. DE va nog med nöd och näppe, men vem bryr sig? Inte jag iaf. ja e sååå nöjd att ja slipper skriva omtenta. nu blir de fest imorn, söderköping på söndag, lackning av paket på måndag o bingolotto på tisdag. sen e de jul :)   

julgodis me farmor

Idag åkte jag till farmor för att baka julgodis. vi fick ihop en del. Det blev, mandelmassabollar me vit choklad, nougat och mandelmassa me punsh, chokladfudge, kolafudge, ischoklad och polkagrisknäck. 

Som omdet inte var nog, så var ja sugen på o baka mer när ja kom hem, de blev ytterligare en omgång ischoklad, lailas cornflakes godis och en plåt nygräddade kladdmuffins togs nyss ur ugnen. nu räcker det för idag. :) men vi har varit duktiga, jag och farmor.

Söndag och jullov

Tentan igår gick inte så där värst bra. har ja tur får ja 8p, precis vad godkändgränsen är. MEn då ska ja ha tur. Antagligen omtenta i påsk.

Jullov nu iaf. börjar inte fören 19 jan. Inget plugg på en månad. Bortskämd. :)

Två dagar till tenta

Lördag kl.14-18 är det mattetenta som gäller. jag borde plugga men givetvis finns de saker som är så mycke roligare. inställd på omtenta i påsk.

Veckan har iaf bestått av en hemsk muntlig redovisning och återlämmning av hemtenta. en 4:a i samhällsplanering. :)
Veckan fortsatte med att jag försov mig (har inte försovit mig till skolan på alla år, men nu), dock bara ett BP6möte men nu e jag iaf godkänd i Logistikprojektet. Resten av veckan skulle bestå av matteplugg, matteplugg och åter matteplugg. har kanske inte hållit på de helt. kanske inte alls. borde göra de nu.

okej, nu blir de matte. :(

long time ago

sista tiden har vi hållt på o avslutat en delgrejjer i skolan. de som e kvar nu är en muntlig redovisning och en mattetenta sen e de julllov. långt jullov. doppas dock att ja kan få ett jobb. de vore gött.

Nu e de iaf fullbokat fram till jul. i helgen blir de lkpg me bror för o leta julklappar och därefter ska vi på spelning me rikard. på fredag kommer Ellinor o Line hit, vi ska plugga matte och äta tårta. på söndag kommer morfar, lena och moster med familj hit, ja ska bjuda på mat o sen ska vi på konsert med mamma. mycke o hinna me men kul.

E de nån som har förslag på vad man ger i julklapp till pappa?, bror?, farmor o farfar?, morfar o Lena? Pappas nya?

RSS 2.0