tillbaka till jobb?

Idag är ja inte alls sugen på att plugga. Just nu vill jag bara tillbaka till fasta rutiner, fast jobb och fast lön. Just nu pluggar ja sjukt tråkiga ämnen, säkert nödvändiga men de känns definitivt inte så nu. Dessutom e ja inte 100% säker på att ja har valt rätt inriktning. visst känner jag att ja e på rätt spår men kanske inte helt. Men nu har ja juh inte sökt nått nytt till hösten så de blir åtminstone ett halv år till, sen får vi se. Vem kunde tro att man skulle längta tillbaka till BT?. :)

ny läsning

Jag var och hämtade mina böcker idag. 5st nya böcker att läsa. Underbart. Min bokhylla blir bara mer och mer fullproppad. härligt. Idag hämtade jag
- Den sista prärievargen, Michael Connelly
- Återkomsten, Michael Connelly
- 14 år till salu, Caroline Engvall
- ulrikas sista strid, Ulrika Olson
- Känn pulsen slå, Berny Pålsson
       

om ni inte har nått att läsa så får ni höra av er. ja har massor. :) Frågan e vilken man ska läsa först?

ojojoj

Hmm innan igår så har jag varit lat i typ 3 mån. Igår fick ja ett ryck, gick till gymmet på förmiddagen och körde ett steppass och ett corepass. sammanlagt en timme. Sen på kvällen va de fotbollsträning. Även då fick ja ett ryck och fick för mej att jag skulle vara med. Sagt och gjort, ja va me nästan hela träningen. ja fuskade lite när vi skulle springa 4 varv runt planen. ja sprang bara två. De va jobbigt så de räckte.

På kvällen hade ja redan ont i kroppen, främst ryggen och låren. Ja undrade om ja ens skulle komma ur sängen idag och hur mina knän skulle må. Knäna e de absolut inget problem  med idag, inte ryggen heller. Däremot så har mina vadmuskler dragit ihop sig så just nu så kan ja knappt gå, i alla fall inte me raka ben. För går ja me raka ben så får ja kramp. Men som sagt inget ont i knän lr rygg. Asbra. :)

Jobbet kvar

Min chef ringde nyss o berättade att ja INTE får sparken i sommar. Jag tycker de e jobbigt me varslet nu, de e så många som e värda att jobba kvar men som inte kommer få de. Ja ska lida me de som för sparken, men inte fören imorn. Idag ska ja fira att ja får vara kvar. :)

Typiskt

skulle ha lektion idag, 15-17. Åkte in en halvtimme tidigare än va ja behövde, tänkte läsa lite i min otroligt roliga bok om cost benefit. Nu kommer vi till de roliga. Efter en timme på tåget kommer ja fram till Nkpg och ser att lektionen är inställd. Jättekul. de va bara att sätta sig på tåget igen o åka tillbaka till mjölby. Väldigt kul. ja älskar att åka tåg. de e sååååå kul.


Slut på ledighet

Nu ska ja försöka uppdatera lite om min helg. De har hänt en del faktiskt. I fredags så var det juh första seriematchen. Resultatet var kanske inte så smickrande så ja nöjer mej med att säga att de blev förlust. Men som alltid så är det ett himla kul gäng o en väldigt trevlig kväll. Den avslutades på Valentino i lysande röda träningsoveraller, mysigt.

På lördagen skulle ja titta på Skeninges herrar, men de slutade med att jag åkte till farmor o hälsade på henne. Sen körde ja o Ella in bror och Oskar till Cloetta center. De skulle titta på nån cross-show. Eftersom varken mamma lr pappa kunde skjutsa in dom så fick ella o jag en betald middag på stan. Vi åt på Steves coffee men blev inte så långvariga där. Vi råkade nämligen hamna bredvid ett gäng 14:åringar. vi hörde knappt va vi sa till varandra. De slutade med att vi istället gick till ett fik o väntade på att klockan skulle bli 8 så vi kunde hämta sebbe o Oskar. Senare på kvällen åkte ja me ella till john och umgicks lite med de som var där. De va trevligt. :)

Idag har ja varit och tittat på Skeninges damer. Hade hoppats på sol och värme. Vi fick värme iaf, man får va nöjd över de. :) nu sitter ja o väntar på marilyn manson. ska nog leta rätt på några låtar o peppa lite för de.

Imorn börjar skolan igen. en lektion står på schemat. mellan 15-17. ganska surt och åka in för men de e ett måste. Ska bli skönt o komma igång igen iaf. :) Nu: Marilyn Manson

fotboll

Jaha, idag kommer jag vara vikarierande tränare. inget svårt uppdrag idag men de blir nog kul. Håller dessutom på att bakar muffins. cattis hade beställt de till matchen imorn. Vi e nämligen vana att få bullar o festis efter matcherna när Sumpen e me. Hennes mamma hade alltid bullar med sig och nästan alltid nybakta bullar dessutom. de blir inte lätt att leva upp till, men ja ska göra mitt bästa. :)

 

Cupolen, lkpg lör 25/4 kl. 18

Då e de final i Rockkarusellen. med Kvot, med Rikard holmberg.




vi trodde dom hade åkt ut men dom hade fått ett wildcard av arrangörerna. väldigt kul. :)

Vi ses där va. :D

så e de

ojojoj nu har ja varit sjukt lat i sisådär 1 månad. därför gav ja mej iväg till gymmet idag på en halvtimme core och en timme pump. De va de värsta pumppass ja varit på( främst för att ja e så sjukt otränad just nu). Surt o se hur mycke man har lagt av sej. ja tog typ 7kg mer förut. men så e de när man e lat. Nu har ja förhoppningsvis kommit igång igen.

Imorn e de fotbollsträning. man kanske ska va me för en gångs skull. Roland  e juh inte där, så ja slipper springa. De e juh första matchen på fredag kl. 18. Idrottsparken i skänninge. Även om ja inte ska spela så ska de bli kul o se. va iväg på fotboll i måndags. först skeninges herrar o sen damerna. Kan nog tänka mej att de blir ett par matcher i skeninge, herrarna va nämligen superkul o se. 

Imorn borde ja plugga, hela dagen. Ja som skulle plugga sååå mycke under den tiden ja varit ledig. ja har faktiskt gjort halva engelskan men hmm ingen IT. Dax o sätta igång kanske. 

Nehe dagen börjar lida mot sitt slut. tittar på roomservice me Dregen. vilket rum de blir. ganska snyggt på ett rockigt sätt. men.. skulle aldirg vilja ha de så hemma.  

regn

regn e juh inte de roligaste som finns, men...

.. de bästa regn som finns måste juh ändå va de regn som luktar vår/sommar. bara sitta inne o känna lukten av vårregn. De gillar jag. :)

lov

tre veckor ledigt. nästan iaf. vi på tekniska högskolan har juh först påsklov o sen en omtentaperiod (utan tentor). Dessutom en vecka med typ 4 lektioner. Vi har faktiskt saker vi behöver göra under de här veckorna men de betyder iaf att ja inte behöver åka de där satans tåget till norrköping en ända dag. Sweeet.

nu har vi även bestämt oss att bo kvar i vår lägenhet ett tag till. Vi har varit o kollat på en men den kändes inte helt bra. Dessutom så behöver vi juh inte flytta på ett tag (men de där grannarna, försvinn!!). de e tråkigt att de inte fungerar för lägeheten e underbar. :)

Dessutom en väldigt rolig sak. Deklarationen kom idag. 9600kr kommer till mitt konto i augusti. Aldrig svårt att hitta hål att stoppa dom i va. :)

Rikard har åkt iväg på spelning, de e kul att de går bra för dom. Ja tycker dom har spelningar jämt. :)



antagligen de tråkigaste någonsin

inte alla vet om att jag är gravid. så var fallet igår iaf. igår så började jag dock blöda och rinde sjukvårdsrådgivningen. dom sa att det inte var någon fara just då för ja blödde för lite. så jag lugnade ner mig lite och somnade. dagen idag har det fortsatt och nu på natten så har de tilltagit rejält, både blödning och magvärk. så tyvärr så tror jag att jag nu varit med om mitt första (och förhoppningsvis sista) missfall. under de här dagarna har ja ändå hunnit tänka igenom mycke och jag vet juh att missfall beror på att de e nått som e fel på barnet. jättetråkigt men tyvärr inget att göra åt. :( ska ringa barnmorskan imorn men jag tror att chansen e liten att de blir ett barn nu. anledningen att jag  skriver detta här e att ja inte tror att jag orkar berätta annars.

Idag kl 06,30 fick Rikard köra mej till akuten i Linköping. Jag kom dit med kraftiga magsmärtor. Väl där fick ja konstaterat att de va ett missfall. sedan fick jag ligga kvar där under dagen, fullproppad me smärtstillande och med dropp.  Men jag må ganska bra, ja har juh förstått att de som hände inte är mitt fel. Men jag vet oxå att ja vill ha ett barn snart, så förhoppningsvis får vi en bebis under 2010. :)

RSS 2.0