6 dagar

Nu har jag varit mamma till två underbara barn i 6 dagar, snart en vecka. De känns underbart. De kommer bli en del jobb men de kommer de helt kalrt vara värt. Max har börjat acceptera att de finns en till som tar upp tiden och idag försökte han mata Maia me vindruva och ge henne en napp när hon va lite ledsen. Han e en väldigt bra storebror för att vara så liten.
De som ja verkligen inte saknat e amningen. Inte själva proceduren utan dessa gigantiska, ömma bröst. Ja har samma problem me Maia som me Max, dom vill inte äta från mitt högra bröst, vilket gör att de blir fullt, stenhårt o gör ont som satan. Nu handpumpar ja för o släppa på trycket. Nu e frågan om ja ska frysa in en massa lr om ja kanske ska donera lite till sjukhuset.
Dagarna annars flyter på. Max o ja börjar bli rastlösa medans Rikard gärna e hemma. Som tur e så börjar lite aktiviteter nästa vecka, så då har vi nog lite att göra.
Maia har dock fått sitt första bad idag, inte ett ljud sa hon. Så vi har nog två badbarn. De va faktiskt ganska smidigt o bada. Rikard badade me Max först o sen bytte vi bara barn så Maia fick sitt bad. Men de va tur att vi va två, annars hade de nog inte varit speciellt smidigt. :)
Imorn ska vi ge oss på att åka o handla me båda barnen, undra hur de ska gå. Anar att de e Max som e de stora problemet. Men de ska nog gå de me. De behövs nämligen påfyllning av blöjor här hemma, de går visst åt ett par stycken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0