v.40+4

För att uppdatera om dom senaste dagarna så e kanske ordet fortfarande väntan. Lustigt hur bara några dagar kan kännas som flera månader. Men snart e väntan över iaf. För er som e nyfikna så va ja på BM-kontroll idag. Barnmorskorna e rätt tydliga, dom trodde inte att ja fortfarande skulle behöva gå på kontroller. Dom va ganska säkra på att ja redan skulle ha fött, men icke. Nu har ja en tid till BM på måndag, inte för dom tror att den ska behövas, men ifall att. :) Idag gjorde dom en hinnsvepning (tror ja), o kände efter hur pass "mogen" ja va. De visade sig att slemproppen har gått helt, livmoderhalsen e de bara nån liten kant kvar på och jag är redan 3cm öppen. Några värkar e de enda som behövs tydligen. Men när kommer dom då? :) Hon kände runt lite iaf för o se om hon kunde reta lite, så nu får vi se om de kan bli bebis snart. Helst nu tycker jag. :)


Jag har inte orkat göra så jättemycke om dagarna men vi har iaf varit hos Matilda o Hailey med en hel massa andra mammor o barn. Kul me barn i så olika åldrar men Max ålder va inte optimal. Eftersom Hailey inte e så rörlig än så har dom ju inte behövt "barnsäkra" än. Man kan sammanfatta me att Max gillade att springa till trappan, kattmaten och kattlådan. Så Max lät definitivt sin mamma springa.


Annars går dagarna åt till att titta på Bruno Mars - The lazy song. De e nämligen Max favorit. de e i stort sett den enda tiden han är stilla. Fast helt stilla e han ju inte, för han dansar så fint till. :)


Nu håller jag tummarna för att den lilla har tänkt att titta ut snart så vi kan komma igång me en vardag igen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0