Väntan, väntan o åter väntan?

Nja inte riktigt, men mycke väntan e de nu. Imorn e de BF o ja hade verkligen räknat med att ja skulle sitta me en liten flicka i famnen nu, men hon låter sig väntas på. Men hon kommer när hon kommer o e väldigt välkommen. :)

Även om vi väntar hela tiden så har vi hunnit med en massa som har varit planerat, fast inte helt eftersom vi inte vetat vart vi skulle va.


Morfar o Lena har varit förbi för att träffa Ella en sista gång innan hon åker till Kosovo. Igår åkte jag till Söderköping för att fira att Felicia fyllt 20. De va trevligt, men ja va lite trött. Ja har lite jobbigt med ljud just nu, speciellt när de är mycke ljud. Ja får svårt att fokusera, så alla ljud bara blandar sig. Förhoppningsvis slipper ja de sen, när ja inte e gravid längre. :) När ja väl bestämde mej för att de va dax att åka hem så blev ja ståendes i 25 min mellan söderköping o linköping för att de hade hänt en olycka. Först stod ja som tvåa, de kändes ganska tryggt eftersom man bara kan göra som bilen framför. Men sen åkte den o som tur va frågade ja polisen om de vbara va o åka, vilket de givetvis inte va så ja fick stå kvar en kvart till, längst fram i kön. satan va de e jobbigt för ögonen o ha ett blåljus från en polisbil blinkande framför sig en lång stund. Innan dess hade de bara varit varningsblinkers överallt. Man blev en aning trött i huvudet. Men tillslut fick vi åka o de gick hur bra som helst o köra hem sen. Spännande resa, o ända gången på länge som ja inte har velat ha värkar. :)


Ikväll blir de fest hos Lina, men de e ju bara i Mjölby så ja hoppas iaf på en mindre dramatisk hemresa.


Ja bjuder på en bild på syster Ella och 20-åringen Felicia. :)

Kommentarer
Postat av: Ella

Kan du uppdatera eller?

2011-08-17 @ 21:06:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0